mageba – Dilatationsfuger​

Dilatationsfuger​

DAV NORDIC er ​blevet forhandler af dilatationsfuger og brolejer fra mageba. mageba er verdensførende indenfor deres område.

Det betyder, at vi kan levere, montere og reparere dilatationsfuger til samtlige broer i Danmark. Derudover kan vi levere brolejer. 

Dilatationsfuger lader broer bevæge sig i flere forskellige retninger, hvilket betyder at påvirkninger ikke bliver først videre mellem bro og vej på land. Dilatationsfuger og brolejer optager både horisontal og vertikal påvirkning, blandt andet fra trafik, vind og særligt kulde og varmepåvirkninger af stål- og betonbroer. 

Jo større broen er, jo større er bevægelsen og belastningen. 

​Læs mere her: mageba-group

mageba tilbyder flere forskellige typer fuger, de kan ses herunder:​

Generelle dokumenter

Stål til infrastruktur cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Christoffer H. Jensen

Projektleder
+45 54 34 33 16

Produktvalgsguide, Stål

Filtrér produktliste efter behov.

Stibroer

Produktblade

Stibroer

Stibroer

Broer fra DAV NORDIC kommer i mange former, størrelser og materialer. Broen bliver designet og monteret ud fra dine ønsker og behov. Vi levere både broer i metal, beton og træ, alt efter behov.

Portaler

Produktblade

Portaler

Portaler

DAV NORDIC leverer og monterer stålkonstruktioner og eventuelt fundamenter til portaler, som kan anvendes til trafikinformation, såsom skilte, kameraer, scannere eller lignende. Portalerne monteres over kørebanen og portalerne fremstilles og varmforzinkes efter vejdirektoratets regler for projektering af portaler.

Trapper

Trapper i stål

Trapper i stål

Hos DAV NORDIC designer, producerer og monterer vi ståltrapper til industri, infrastruktur eller anlægsprojekter. Vi har bred erfaring med både trapper, gelænder, håndlister og rækværk. Vi leverer skræddersyede smedeløsninger af høj kvalitet, hvad enten det er i forbindelse med en vej, et banelegeme, en bypark eller andet offentligt område.