Overdækninger

Vi tilbyder flere former for overdækninger med forskellig beklædning og til forskellige formål. Bl.a. med solceller eller til cykelparkering.

​Harmonisk og let overdækning, med funktionalitet i højsædet

Overdækningerne fra DAV NORDIC har et simpelt og elegant design der let integrerer de nødvendige behov. 

Ved at vælge overdækninger fra DAV NORDIC sikrer du et ensartet og genkendeligt udseende.

​Princip for udformning

Det generelle formsproget har fokus på rene linjer og en underspillet lethed, så konstruktionen fremstår harmonisk og rolig. Hvad end det er den klassiske Y-konstruktion til dobbelt overdækninger, enkelt fritstående overdækninger eller dobbelt fritstående er konstruktionen funktionel og elegant.

Overdækningerne er produceret i stål i henhold til EN1090-2. Overfladen kan som kan males i en ønsket valgfri farve og kan yderligere behandles med vores anti-graffiti og anti-sticker løsning. De kan yderligere varieres med enten sedum-, termo- eller solcelletag.

Det er muligt at tilkøbe specialløsninger til overdækninger, såsom metalnet på siderne eller beklædning af trælameller. Her er det nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Hvad enten der vælges løsningen med solceller eller sedumtag er det en mulighed for at signalere og markedsfører jeres fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed.

Vi tilbyder overdækninger til flere projekter, men særligt cykeloverdækninger og overdækninger til el-ladestandere.

Overdækninger cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Morten Thougaard

Key Account Manager
+45 54 34 33 17

Produktvalgsguide

Filtrér produktliste efter behov.

Vi fandt desværre ingen produkter ud fra din filtrering.