Brolejer fra mageba​

Brolejer

​DAV NORDIC er ​blevet forhandler af dilatationsfuger og brolejer fra mageba. mageba er verdensførende indenfor deres område.

Det betyder, at vi kan formidle salg og leverer brolejer, samt levere, montere og reparere dilatationsfuger til samtlige broer i Danmark.

Brolejer findes under samtlige broer, bygninger og strukturer og opfanger tryk og påvirkning. Den fungerer som overgang mellem broen og det faste underlag og opfanger særligt vertikal påvirkning.

Dilatationsfuger opfanger i højere grad den horisontale påvirkning, ved materialets udvidelse og sammentrækning. 

Du kan læse mere om brolejer ved mageba.

mageba tilbyder flere forskellige typer af brolejer, de kan ses herunder​

Generelle dokumenter

Stål til infrastruktur cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Christoffer H. Jensen

Projektleder
+45 54 34 33 16

Produktvalgsguide, Stål

Filtrér produktliste efter behov.

Stibroer

Produktblade

Stibroer

Stibroer

Broer fra DAV NORDIC kommer i mange former, størrelser og materialer. Broen bliver designet og monteret ud fra dine ønsker og behov. Vi levere både broer i metal, beton og træ, alt efter behov.

Portaler

Produktblade

Portaler

Portaler

DAV NORDIC leverer og monterer stålkonstruktioner og eventuelt fundamenter til portaler, som kan anvendes til trafikinformation, såsom skilte, kameraer, scannere eller lignende. Portalerne monteres over kørebanen og portalerne fremstilles og varmforzinkes efter vejdirektoratets regler for projektering af portaler.

Trapper

Trapper i stål

Trapper i stål

Hos DAV NORDIC designer, producerer og monterer vi ståltrapper til industri, infrastruktur eller anlægsprojekter. Vi har bred erfaring med både trapper, gelænder, håndlister og rækværk. Vi leverer skræddersyede smedeløsninger af høj kvalitet, hvad enten det er i forbindelse med en vej, et banelegeme, en bypark eller andet offentligt område.