​Montage ifm. vejprojekter og trafiksikkerhed

Montage

Montagearbejder i vejsektoren kræver specialviden, erfaring og ekspertise. Det besidder DAV NORDIC. Vores målsætning er høj kvalitet, fleksibilitet samt levering til tiden. Vi overholder altid alle krav til sikkerhed i forhold til både trafikanter og medarbejdere. Vores gode samarbejde med kunder og myndigheder er helt naturligt i denne sammenhæng.

Når vi gennemfører montageopgaver indenfor vejsektoren er vores fokus:

  • ​Præcision
  • ​Økonomi
  • ​Nem vedligeholdelse og drift
  • ​Mindst mulig fysisk og psykisk pres på vores montører

Måden vi opnår dette på er nytænkning i arbejdsprocesser og udvikling af nye metoder.

Sikkerhed

Alle vores montører er specialuddannede og har deltaget i kurser, der kvalificerer dem til at arbejde på det statslige og kommunale vejnet samt på jernbanenettet. De er rutinerede og har mange års erfaring.

Det gør dem i stand til sikkert at varetage montageopgaver og bevare roen og overblikket under selv meget vanskelige forhold.​

Til montagen anvender vi kvalitetsmaskiner og –udstyr, som løbende kontrolleres og efterses. Arbejdspladserne/-stederne indrettes og planlægges omhyggeligt, så vores montører har gode arbejdsforhold, der i sidste ende sikrer en høj kvalitet for kunderne.

Læs mere om vores vejprodukter:​

Cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Montage

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

Produktvalgsguide

Filtrér produktliste efter behov.

Vi fandt desværre ingen produkter ud fra din filtrering.