Hvem og hvad er DAV NORDIC?

DAV NORDIC A/S har mere end 90 års erfaring og leverer og monterer produkter og løsninger til infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige.

DAV NORDIC profil

Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. Selskaberne har det til fælles, at de udvikler/producerer noget af det ypperste indenfor deres felt. De er kendetegnet ved høj leveringssikkerhed, kvalitet og design. DAV NORDIC har ligeledes et datterselskab i Sverige.

Høj konkurrencekraft

DAV NORDIC har en høj konkurrencekraft. Virksomheden har specialudvalgt Europas førende løsninger inden for trafiksikkerhed, støjreducerende løsninger, master og stål til infrastruktur og leverer løsninger til det danske og svenske marked.

Virksomheden er stærk på projektledelse, montage og teknisk rådgivning og leverer projektoptimerede produkter og løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og aflevering til tiden – kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem omhyggelig planlægning. DAV NORDIC varetager derforuden vedligeholdelsen af 80% af alle danske veje.

Stærkt teamwork og stabilitet

DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring og er præget af stabilitet og stærkt teamwork. Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og service til kunderne. Ledelsen har i de senere år i forbindelse med virksomhedens vækst haft fokus på at ansætte nye unge medarbejdere, så der er opnået et miks af erfarne og unge kræfter. Det gør DAV NORDIC utrolig stærk.

Kompetente kunder

​DAV NORDIC har et stærkt og langvarigt samarbejde med Vejdirektoratet og Banedanmark. Derforuden har virksomheden stort set udført infrastrukturprojekter i samarbejde med alle førende danske entreprenører.​

Video: DAV NORDIC præsentation

DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring. Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og service til kunderne

84 ansatte Dygtige og inspirerende
745 projekter Igangværende
92% ansatte Anbefaler at arbejde hos os

DAV NORDIC A/S støtter