Bliv en del af holdet hos DAV NORDIC

DAV NORDIC er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere, der kan være med til at styrke vores organisation.

Gør karriere hos DAV NORDIC

DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring og er præget af stabilitet og stærkt teamwork. Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og service til kunderne. Ledelsen har i de senere år i forbindelse med virksomhedens vækst haft fokus på at ansætte nye unge medarbejdere, så der er opnået et miks af erfarne og unge kræfter. Det gør DAV NORDIC utrolig stærk.

DAV NORDIC som arbejdsplads

Bliv klogere på hverdagen som ansat hos DAV NORDIC via denne korte arbejdspladsintroduktion

84 ansatte Dygtige og inspirerende
745 projekter Igangværende
92% ansatte Anbefaler at arbejde hos os

Job hos DAV NORDIC

Udover vores liste af ledige stillinger er du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via formularen herunder. Husk at angive i emnefeltet, at det er en uopfordret ansøgning.

​Søger du arbejde som montør kan du let sende os din ansøgning her

Ledige stillinger

Hvem er DAV NORDIC?

DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring og er præget af stabilitet og stærkt teamwork. 
Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den
bedste løsning og service til kunderne.

Medarbejderne siger

3 år hos DAV NORDIC

Heidi Lykke Laursen

Som medarbejder hos DAV NORDIC oplever jeg en dynamisk og innovativ arbejdskultur, der sætter kunden i centrum. Vores dedikation til at levere skræddersyede løsninger inden for digital marketing og teknologi er hjertet af vores virksomhed. Teamet her er ikke kun kollegaer, men også en stærk støttegruppe, der deler viden og erfaringer for at opnå succes sammen.

1 år hos DAV NORDIC

Emil Vandborg

Hos DAV NORDIC værdsætter vi initiativ og kreativitet. Vi opfordres til at tænke ud af boksen og udfordre status quo, hvilket giver os mulighed for at vokse både personligt og professionelt. Ledelsen er åben for feedback og ideer, hvilket skaber et miljø præget af tillid og samarbejde.

Desuden investerer virksomheden i vores udvikling gennem løbende træning og udviklingsmuligheder. Dette styrker vores kompetencer og holder os ajour med de nyeste tendenser og teknologier inden for vores felt.

14 år hos DAV NORDIC

Lene S. Sørensen

DAV NORDIC er en arbejdsplads som rummer alle og giver plads til at være dig. DAV kan rumme det hele menneske og det er enormt værdifuldt. Man er glad for at møde ind på arbejde hver dag og til sine kollegaer.

Som Kvalitetschef nyder jeg den alsidige hverdag, hvor møder ind til nye spændende opgaver og samtidig har ansvaret for kvalitet og sikkerheden i DAV.

Firmagoder

 • Frokostordning
 • Kaffe, the og frugt m.m.
 • Bordtennis i pausen
 • Fleksible arbejdstider
 • Sundhedsforsikring
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Tilbud om sundhedstjek, helbredskontrol og influenzavaccination, førstehjælpskursus

Udviklingspotentiale

 • Seminarer og kurser
 • Stærkt socialt samvær og teambuilding
 • Konkurrencedygtige lønpakke inkl. pension
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling via efteruddannelse

Ofte stillede spørgsmål om montørarbejde

DAV NORDIC er altid på udkig efter dygtige montører. Læs mere om de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med montørarbejde hos os.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte og høre nærmere på info@davnordic.dk eller via telefon på 86 82 29 00

Der er ikke faste udlæg, det forventes at man kører hjem hver dag efter endt arbejde. Dog vil der naturligvis være udlæg i forbindelse med eks. 2 dages arbejde, når det er 100-150km eller derover fra arbejdspladsen.

Vi sætter lønnen ud fra gældende lokalaftale. Lokalaftalen sikrer, at vores ansattes rettigheder som minimum følger overenskomstens regler.

Ansøger med stort kørekort foretrækkes, men det er ikke et krav.

Som udgangspunkt skal alle timelønnede medarbejdere have kurset ”Vejen som arbejdsplads trin 1”, men det er ikke et krav at du har det inden din ansættelse, det sørger vi naturligvis for.

Uddrag fra sociale arrangementer

DAV NORDIC A/S støtter