​Sikring af padder i forbindelse med nye veje

Paddehegn anvendes for at skabe sikker færdsel for padder i forbindelse med trafikerede veje. Paddehegn monteres enten direkte bag på autoværnet eller fritstående – dette afhænger af projektet. Paddehegn monteres oftest langs med vejen, hvor det leder imod eventuelle faunapassager.

Paddehegn fra DAV NORDIC produceres i søvandsbestandigt aluminium 3005-16 H66, hvilket gør at de har en ekstra høj holdbarhed og placeres dermed i korrosionsklasse C5M, som er den højeste klasse indenfor korrosion. Ønsker du at læse mere om korrosionsklasser, så klik her.

​6 fordele ved paddehegn fra DAV NORDIC:

  1. Det vejer væsentligt mindre end stål paddehegn
  2. ​Dobbelt så vejrbestandigt som stål paddehegn
  3. Det kan monteres og beskæres uden frygt for korrosion
  4. Kan tilpasses på stedet uden specialværktøj
  5. Kan håndteres af én mand grundet den lave vægt
  6. Produceret i søvandsbestandigt aluminium

Mindre løft og nemmere håndtering

​Ved at vælge paddehegn i aluminium sikrer man også bedre arbejdsforhold for de medarbejdere der skal montere paddehegnet.

En sektion stålpaddehegn vejer 16 kg pr. meter, hvor et i aluminium vejer 16 kg pr. sektion på 4 meter. Det betyder, at et paddehegn i aluminium kan løftes og håndteres af én person, hvilket gør det ekstra anvendeligt i svært fremkommeligt terræn. 

Montage

Der er flere fordele ved at anvende søvandsbestandigt aluminium, blandt andet i forbindelse med montering og tilpasning.

Paddehegnet kan tilpasses på stedet ved hjælp af enten vinkelsliber eller pladesaks. Det er derfor nemt at arbejde med og kræver intet specialværktøj.

Det betyder også, at paddehegn kan monteres på overflader der hælder og/eller er skæve i forhold til vejens forløb, da det er nemt at tilpasse alt efter monteringsmulighederne. Dette kan bl.a. ses på det øverste billede fra Holstebromotorvejen.

En anden væsentlig fordel er, at paddehegnet kan skæres og monteres uden øget risiko for korrosion. Dette er tilfældet, da paddehegnet er produceret i aluminium og der derfor ikke er en belægning der kan brydes.

Ønsker du at læse mere om paddehegn i funktion, så læs om det store projekt DAV NORDIC har udført i forbindelse med Bering-Beder Vejen i Aarhus.

Vi leverer og monterer paddehegnet efter dit ønske.

Vi leverer ud fra de behov som projektet stiller. Det er op til dig, hvilken løsning der passer bedst:

  • Vi kommer gerne ud og måler op på stedet, hvor I ønsker at beskytte padderne, så vi sammen kan finde den rette løsning.
  • ​Vi kan også lave et tilbud ud fra dine tegninger og information.

Du er altid velkommen til at kontakte os via siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Paddehegn case

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Montage

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

Produktvalgsguide, Paddehegn

Filtrér produktliste efter behov.

Paddehegn

Produktblade

Paddehegn, aluminium

Vægt: 15,8 kg pr. 4 meter Korrosionsklasse: C5M

Paddehegn, aluminium

Paddehegn anvendes for at skabe sikker færdsel for padder i forbindelse med trafikerede veje. Paddehegn monteres enten direkte bag på autoværnet eller fritstående – dette afhænger af projektet. Paddehegn monteres oftest langs med vejen, hvor det leder imod eventuelle faunapassager.

Teknisk data

Vægt 15,8 kg pr. 4 meter
Korrosionsklasse C5M