Koncernstruktur

Første december 2016 blev DAV NORDIC A/B etableret i Sverige som et datterselskab til DAV NORDIC. Siden blev MILEWIDE A/S som søsterselskab knyttet tættere til DAV NORDIC

DAV NORDIC organisationsoversigt

DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed og støjreducerende løsninger. Derforuden har virksomheden en stor masteafdeling og leverer og monterer kvalitets stålløsninger til projekter i anlægsbranchen.

Virksomheden har en stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Fundamentet er troværdighed, grundighed og høj kvalitet, og virksomhedens ydelser skal skabe størst mulig værdi for kunderne.​

I 2018 udvidede DAV NORDIC produktsortimentet til ikke blot at omfatte produkter og løsninger til anlægsprojekter men også til byggeprojekter. Virksomheden tilbyder nu stålkonstruktioner herunder altaner, trapper, rækværker, solafskærmning etc. til byggeriet.

Pga. det omfattende sortiment af produkter foruden autoværn, fusionering med søsterselskabet Milewide og opkøbet af Priess A/S masteafdeling, kom ønsket om et samlet navn for den danske og svenske afdeling, herefter blev det danske firmanavn d. 1. april 2019 ændret til DAV NORDIC​​.

TROLDHØJ HOLDING A/S

BSI A/S

Maritimt udstyr

Cori Propeller A/S

Maritimt udstyr

JEFA Steering A/S

Maritimt udstyr

Hundested Propeller A/S

Maritimt udstyr

DAV NORDIC A/S

Infrastruktur

DAV NORDIC AB

Infrastruktur

DAV NORDIC ledergruppe & organisationsdiagram

Ulrik Toft Marcussen

Adm. direktør/CEO
+45 26 30 74 21

Stefan F. Nielsen

Økonomidirektør/CFO
+45 20 48 55 23

Michael Larsen

Afdelingsleder
+45 24 24 83 91

Jens Andersen

Tilbudschef
+45 20 41 62 01

Frank Petersen

Teknisk chef
+45 26 30 74 43

Emil Mortensen

Afdelingsleder
+45 50 85 38 07

Afdelinger

Indkøb
Service/lager
Sikkerhed & kvalitet
Marketing
Økonomi

Seneste cases