​Gittermaster
– en traditionel mast med et industrielt look

Gittermaster fra DAV NORDIC er den perfekte løsning til lokationer, der kræver ekstra meget lys uden at det er masten, der dominerer billedet.

En ekstra høj mast, der både er funktionel og har et genkendeligt og historisk udseende

Vores gitter master anvendes især ved sportsarenaer og ved industriområder. Gittermaster er altid en specialordre og vil derfor altid blive produceret efter behov.

Gittermaster har den fordel, at de produceres i tre sektioner, hvilket gør at de kan blive højere end mange andre former for master. De tre dele samles på stedet ved at blive boltet sammen. Gittermaster fås som standard i højder mellem 4 og 30 meter, men det er muligt at få dem produceret højere ved efterspørgsel.

Alle vores gittermaster bliver varmgalvaniserede i henhold til EN ISO 1461, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor korrosion. Alle gittermaster er beregnede, producerede og CE-mærkede i henhold til EN 1090 og er produceret i S355 klasse runde rør. Alt dette bevirker en lang levetid. 

Mange muligheder for forskellige udtryk og funktioner

Det er muligt at få malet gittermasterne i en valgfri RAL-farve. Du kan både få malet hele masten eller bare bunden. Derudover findes der forskellige muligheder for traverser til montering af armaturer, for eksempel ringtraverser eller arme.

Gittermasterne leveres med fodflanger til montering på støbte betonfundamenter, men det er også muligt at tilkøbe et anker-bolt sæt, så man kan støbe på stedet. Læs mere om vores forskellige fundamenter her.

For nemmere vedligehold og sikkerhed er det også muligt at få monteret trin, der enten er faste eller kan fjernes. Trinnene kommer med indbygget sikkerhedsline, så det er nemmere at komme op og montere eller efterse armaturerne i toppen.

Vil du høre om mulighederne for, hvordan en gittermast kan løse dine problemer, så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor. Vi står altid klar til at hjælpe. Uanset om det er rådgivning, forespørgsler eller for at få et uforpligtende tilbud. 

Master cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Casper Madsen

Key Account Manager
+45 60 66 07 16

Produktvalgsguide, Gittermaster

Filtrér produktliste efter behov.

Gittermaster

Gittermast

Gittermast

Gittermaster fra DAV NORDIC er den perfekte løsning til lokationer, der kræver ekstra meget lys uden at det er masten, der dominerer billedet. Vores gitter master anvendes især ved sportsarenaer og ved industriområder. Gittermaster er altid en specialordre og vil derfor altid blive produceret efter behov.

Alle gitter master kan bestilles efter behov.