Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Anden støjdæmpning

​Ikke alt støjdæmpning er skærme. DAV NORDIC udfører også andre former for udendørs støjdæmpning.

Støjdæmpning udendørs er oftest forsaget af krav til, hvor meget en virksomhed, en vej eller en anden støjkilde må støje i skel. Nogle gange, er den bedste løsning ikke at opstille en støjskærm. Det kan også være, at du har en støjskærm opstillet i forvejen, men at den ikke dæmper støjen tilstrækkeligt.

Sådanne løsninger er altid specialløsninger og er typisk nødvendige i situationer, hvor støjkilden er placeret anderledes end normalt, hvor det er nødvendigt at beklæde en eksisterende skørn eller konstruktion grundet manglende plads til en klassisk støjskærm, eller der er et designønske om en alternativ løsning.

Vi rådgiver, projekterer, leverer og monterer den specialløsning, der skal til for at støjdæmpe dit projekt. Vi drager nytte af de mange års erfaring, vi har i at løse støjproblemer langs vej- og jernbanenet i Danmark. Med udgangspunkt i de rigtige samarbejdspartnere og leverandører har DAV NORDIC adgang til alle relevante produkter. Det kommer dig til gavn, fordi uanset hvilke krav du stiller, har DAV NORDIC en løsning.

Herunder finder du en beskrivelse af situationer, vi allerede har hjulpet kunder med at støjdæmpe. Dette er blot eksempler på støjreducerende løsninger, hvor skærme eller vægge ikke er løsningen.​

​Støjdæmpning over skydebane og andre udendørs arealer

Skydebaneanlæg eller andre udendørs arealer, hvor aktiviteterne er støjende for naboerne, kan have potentiale for lyddæmpning med nedhængte lydbafler. Denne type af støjdæmpning er yderst effektiv og resultaterne er bemærkelsesværdige. Den specifikke løsning varierer fra projekt til projekt og med adgang til en lang række produkter sikrer DAV NORDIC altid den rigtige løsning til projektet.

Se reference om specialprojektet "Sjælsø Skydebane" her.

​Udendørs lydabsorberende beklædning

I nogle situationer kan det være en mulighed at beklæde en eksisterende konstruktion med en støjabsorberende beklædning. Dette kan fx være på en bygning, ved vareindleveringssluser, parkeringshuse, fabrikker og eksisterende skærme. Vi løste en sådan opgave på Silkeborg Motorvejen, hvor vi eftermonterede en lydabsorberende beklædning på den eksisterende støjskærm.

​Få et tilbud på udendørs støjdæmpning

Vi rådgiver og kortlægger løsningsmuligheder, så du kan komme videre med dit projekt. Ønsker du et uforpligtende tilbud udarbejder vi gerne det. Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".