Byrumssikring med CLAW

Angreb mod folkemængder er blevet mere udbredt i vores del af verdenen, der er derfor kommet et højere fokus på byrumssikring.

CLAW

DAV NORDIC er forhandler af CLAW-beskyttelsessystem. CLAW er et flytbart og fleksibelt system, som hverken kræver montering eller forankring. 

Systemet er udviklet til at beskytte tætbefolket områder, som sportsbegivenheder, julemarkeder, festivaler mm. mod at blive angrebet af køretøjer.

Baseret på det aktuelle trusselsbillede er det blevet en nødvendighed at investere i høj sikkerhed. Til store arrangementer, hvor mange mennesker er samlet følger risikoen for angreb. Med CLAW-beskyttelsessystem kan man øge sikkerheden og trygheden i det offentlige rum. Med dens vægt alene er CLAW en solid afspærring og stopklods, hvilket gør systemet egnet til at beskytte befærdede områder mod angreb af fx køretøjer.

CLAW er også et multifunktionelt beskyttelsessystem, som kan anvendes i mange henseender både som synlig og mere diskret adgangsbarriere, hvor system på samme tid kan anvendes til cykelstativ, skraldespande, markedsføringsformål, blomsterpotter mm.

Systemet kan monteres over forkantsten, vej kurver og mod vægge, hvilket er en fordel ved midlertidig sikkerhed. Hvert enkelt element kan også forbindes med andre og skaber et helt indhegnet og beskyttet område.

CLAW er testet i to forskellige styrkeklasser

CLAW er designet til at stoppe bevægelsen af ​​et køretøj, inden det når sit mål. Køretøjet neutraliseres hurtigt, og refleksionen som følge af stødet reduceres betydeligt. CLAW-systemet er testet iht. IWA 14-1:2013.​

​Har du brug for sparring omkring et projekt, der kræver byrumssikring, kommer vi gerne og fortæller om alt det vi kan.

Autoværn cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Montage

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

Produktvalgsguide, CLAW

Filtrér produktliste efter behov.