Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Transparente støjskærme fra AKSOUND

​DAV NORDIC er forhandlere af transparente støjskærme fra AKSOUND®. ASSOUND er et system af paneler, hvor det er muligt at kombinere transparente elementer og aluminiumsrammer, som man ønsker det. Der findes et bredt udvalg af dimensioner og farver. Det betyder, at man kan vælge en skærm, der nærmest er usynlig eller en skærm, der er mere synlig og bidrager til området med et særligt udtryk.

Transparente elementer

DAV NORDIC tilbyder et bredt udvalg af transparente elementer, som tilpasses det aktuelle behov. Elementerne kan leveres med mange forskellige egenskaber. Det kan for eksempel være UV filter, brandbeskyttelse, hærdet glas som yder modstand mod kasteskyts, indfarvning, graffitibeskyttelse, mv.

Et hav af muligheder

De forskellige kombinationsmuligheder gør at skærme fra AKSOUND® er enormt anvendelige og kan benyttes i mange situationer og på mange lokationer. Som udgangspunkt kan alle kassetterne være i forskellige mål og farver, hvis det er, hvad der ønskes.

Dét at pladerne beskytter mod både brand, støj og kasteskyts gør, at de er meget anvendelige ved veje og togbaner, men kan også benyttes i industriområder, shoppingområder og på broer.

Herunder kan du se projekter, hvor DAV NORDIC har leveret skærme fra AKSOUND:​

​I Sverige er en skærm fra AKSOUND® sat op for at beskytte en handelsplads imod brand og trafikstøj.​
​Læs mere på vores svenske side her.

I Kumla i Sverige er en skærm fra AKSOUND® anvendt til at beskytte indbyggerne i byen imod støj fra jernbanen. Her er det transparente element udstyret med beskyttelse mod fuglepåflyvning.

I København er en skærm fra AKSOUND® opsat ved Molestien, for at skærme mod støj fra jernbanen. Her er anvendt beskyttelse imod fuglepåflyvning.

I Ballerup er der opsat en skærm fra AKSOUND® på en bro, for at fange trafikstøj fra vejen under broen. Her er skærmen beklædt med lærkelameller for at lade skærmen være tryghedsskabende og tage noget af udsynet.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".