Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Støjreducerende løsninger
​- Skærme og meget mere

Der findes altid en løsning!

DAV NORDIC A/S er specialister i støjreducerende løsninger i det fri. Vi ved hvor generende støj kan være og vi ved også, hvordan problemet skal løses. 

​Vi har mange års erfaring med at udvikle løsninger der støjisolerer, -absorberer og reflekterer. Vi er eksperter i specialdesignede løsninger og er derfor dygtige til at skabe løsninger til dit behov. Vi tilbyder vores ekspertise i hele landet og vores mål er, at fremme sameksistensen mellem erhverv, trafik og beboere i nærområdet.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor støjreducerende løsninger, se udvalget herunder:

Stor ekspertise til din rådighed

Vi samarbejder med mange forskellige kundetyper og er derfor også eksperter i at tænke kreativt og løsningsorienteret. Derudover tilbyder vi en bred vifte af kompetencer. Det er alt sammen med til at sikre, at vi leverer den bedst mulige løsning til ethvert projekt.

Vi samarbejder med mange forskellige kundegrupper, dog ikke privatpersoner. Vi samarbejder med:​

Hvordan foregår arbejdet med projekteringen af støjreducerende løsninger?

​En stor del af vores forretning handler om at imødekomme vores kunders behov, matche disse med mulige løsninger og levere et produkt af høj kvalitet. Arbejdet med at bygge støjreducerende løsninger kan koges ned til 10 faser som kan ses her til højre.

Vil du læse mere om hvordan en støjskærm bygges, så læs artiklen Så enkelt kan det være at bygge en støjskærm.

Vi har stor erfaring med at bygge støjreducerende løsninger i mange størrelser, materialer og former. Vi har derudover en bred flade af kundegrupper og er derfor vant til at arbejde med forskellige forventninger, sikkerhedsregler og styreformer. Vi indgår i flere forskellige former for entrepriser, læs [her] hvilke. 

Der er sjældent to projekter der er ens, og derfor er vi særligt stærke i specialdesignede løsninger. Er der derfor ikke noget af det generelle der dur, så løser vi problemet på anden vise. Kontakt os gerne gennem kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sammen finder vi en løsning på præcis dit projekt.​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".