Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Projektering og dimensionering
​af din støjreducerende løsning

​DAV NORDIC hjælper dig med at tilpasse dit støjreducerende projekt, så løsningen er afstemt efter de specifikke og lokale forhold. Når DAV NORDIC projekterer og dimensionerer, er det vores fokus at designe og projektere en støjreducerende løsning, der effektivt imødekommer de nødvendige støjdæmpningsbehov. Vi har et stort fokus på, allerede i den indledende fase, at designe og projektere løsninger, der effektivt kan etableres. At sikre en effektiv montage er nemlig noget af det håndværk, vi er ekstra stolte af og ofte bliver rost for.​

Vores støjskærmsafdeling består af et team med bred praksiserfaring og teoretisk viden. Teamet inkluderer både projektledere og ingeniører med en bred vifte af erfaring indenfor forskellige fagområder. Arbejdet med støjreducerende løsninger har vi inddelt i 10 faser læs mere her, og vi er behjælpelige i alle 10 faser. Vi hjælper bl.a. med tegninger, udregninger, indkøb og montering.

​Med hjælp fra alle stabsfunktioner i DAV NORDIC såsom indkøb, sikkerhed og kvalitet og økonomi, er du altid garanteret en bred pallette af kompetence, til at hjælpe med din støjreducerende løsning.

Du kan læse mere om hele organisationen bag DAV NORDIC her.

Vi er altid klar på at hjælpe dig videre med dit projekt. Har du spørgsmål, ønsker et tilbud eller er du interesseret i sparring om mulige løsninger? Så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".