Jordfyldt skærm – naturskærm mod trafikstøj

Den jordfyldte skærm er en specialudviklet støjskærm, som bl.a. kan anvendes i boligområder.

Den falder naturligt ind i området grundet muligheden for beplantning, giver en høj lyddæmpning og er et plus for miljøet.

En jordfyldt skærm et er godt valg til steder, hvor man ønsker både lydisolering og afskærmning, men ikke ønsker en massiv støjskærm. Skærmen kan beplantes med de planter man ønsker og den kan derfor nemt enten falde ind eller stå ud i området. Alt efter hvilke planter man vælger, kan skærmen være dækket indenfor ganske få år.

Den stejle påvirkningsvinkel af systemet betyder at den jordfyldte skærm er mere effektiv end støjvolde, som ofte anvendes. Samtidig er der afhængig af højden en pladsbesparelse på ca. 80%. Det gør, at jordfyldte skærme kan anvendes, hvor der er begrænset plads til rådighed.​

Beplantning

​En jodfyldt støjskærm tilfører området flere m² til beplantning, og dermed flere m² hvor der kan leve insekter, småfugle, padder og mange andre dyr. Det giver ud over lyddæmpningen mange fordele – f.eks. optagelse af luftforurening og fint støv.

Der er forskellige muligheder for bredde, højde og opbygning og det er muligt at tilpasser skærmen til de fleste løsninger og situationer. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os her.

Støjskærm cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Johny Poulsen

Projektchef
+45 28 87 04 60

Produktvalgsguide, støjskærme

Filtrér produktliste efter behov.