Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

REBLOC - En trafikværnsløsning til alle formål​

DAV NORDIC er ene forhandler af trafikværnssystemet fra den internationalt ledende udvikler, REBLOC.​

Et hav af forskellige kombinationer

Det er muligt at anvende systemet udelukkende som trafikværn, men det kan også kombineres med henholdsvis: støjskærm, hegn, rækværk, master og med mulighed for specialløsninger. Det kan både anvendes på veje, broer og i byen som afskærmning. Alle elementer passer sammen, så kombinationsmulighederne er nærmest uendelige.

Systemet kan både fungere som en midlertidig løsning eller som en permanent løsning. Det er også muligt at koble REBLOC på et eksisterende autoværn. Det kan også kobles med andre lignende systemer, stål og in-situ betonelementer.

På REBLOCs hjemmeside tilbyder de en rigtig god produktvalgsguide, så hvis du ønsker at kigge nærmere på de forskellige produkter, eller leder du efter noget specifikt, så kan du finde guiden her

Produktion og sikkerhed

Trafikværnssystemet består af færdigstøbte betonelementer og har på nuværende tidspunkt mere end 200 belastningstests bag sig, så det er særdeles veltestet. Alle REBLOC produkter er testet i henhold til den europæiske standard EN 1317.

Fordelen ved dette system er, at produktionsmetoden betyder at der kan leveres et stabilt produkt af høj kvalitet. Det kan derudover monteres på alle tider af året.

Monteringssystemet SWITCH betyder også, at det i første omgang kan anvendes som midlertidig løsning for senere hen at blive flyttet og anvendt som en permanent afskærmning. Dette system betyder også, at det kan monteres på forskellige overflader og ikke kræver en særlig fundering. Derudover er det effektivt at reparere, da man kan udskifte de enkelte elementer i rækken og ikke behøver at fjerne hele rækken. Det betyder mindre tid på vejen og mindre tungt arbejde.

Er du interesseret i at læse mere om mulighederne indenfor trafikværnssystemet fra REBLOC så kan du læse mere om deres løsninger her

Klik her for sammenbygget trafikværn og støjskærm

​​

Produktblade​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".