Specialrækværk​

I DAV NORDIC er vi eksperter i specialløsninger og -designs. Det gælder også indenfor rækværker, hvor vi tilpasser både rækværkets styrke, montering og udseende ud fra dine ønsker og behov

Syv broer med rækværk i fladjern og med special montage

Vi har blandt andet leveret rækværk til syv broer i det nye boligområde Sundmolen i Nordhavn, København. Her leverede vi et rækværk bestående af fladstål med tværgående balustre, da rækværket skulle passe ind i den omgivende kubistiske byggestil. Særligt for dette rækværk er dets montering. Normalt monteres rækværker med individuelle sceptre der kobles sammen med balustre, men her var hele rækværket ét stykke på bl.a. 7 meter. Rækværket blev monteret på en fodplade der var gennemgående i hele broen, og dermed rækværkets, længde.

Du kan læse mere om projektet her

​Stibro med lys i håndlisten

Vi har til Gullev ved Bjerringbro leveret et specialrækværk med indbygget lys i håndlisten, altså den øverste gennemgående plade. Broen blev opsat for at sikre nem overgang for gående og cyklister over en trafikeret vej. I dette tilfælde blev hele broen færdigmonteret en enkelt nat, hvor store dele af rækværket var monteret på fabrikken og de sidste elementer blev færdiggjort efter montagen af broen.

Vil du læse mere om denne sag, kan du klikke her.​

Rækværk cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Bendt Nielsen

Projektleder
+45 29 44 61 02

Produktvalgsguide, Specialrækværk

Filtrér produktliste efter behov.