Rørrækværk​

​Rørrækværk består, som navnet antyder, af rør der enten er hule eller udfyldte. Det er et klassisk udseende rækværk som kan anvendes i mange situationer.

Anvendelse

Det anvendes typisk steder, hvor der er et ønske om afskærmning, men hvor der ikke stilles krav om påkørselstestet rækværk. Det kan for eksempel være ved broer over vandløb eller andre veje.

Alle vores rækværker er produceret i varmgalvaniseret stål, hvilket sikrer lang vedligeholdelsesfri levetid. Derudover er vores rørrækværker certificerede i henhold til EN 1090.

​Standard rørrækværk

Vores standard rørrækværker monteres direkte ind i siden af autoværnet med gennemgående bolte/gevindstænger i autoværnsstolperne. Rørrækværker kan monteres lige nemt på både beton- og stålautoværn. Denne metode betyder også, at det er nemt at eftermontere rørrækværk på et eksisterende autoværn. 

Rækværket bliver blandt andet samlet med ”tube-clamps”, hvilket giver gode muligheder for fleksibilitet og ekspansion i tilfælde af sammenstød. Brugen af tube-clamps gør også rækværket let at monterer.

Standard rørrækværker leveres som to typer:

  • 20° fremadhældende – til autoværn monteres med afstandsholdere.
  • Lige – hvor autoværnet er monteret direkte ind i stolpen.

Ledte du efter banerækværk?

Banerækværk er rørrækværk der typisk anvendes på og ved skrænter langs banen. Banerækværk opsættes ofte ved broer eller overgange, hvor der er autoværn på broen over banen og for at forhindre adgang til banen opsættes der rækværk mellem vejen og banen.

Se eksempler her

Rækværk cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Montage

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

Produktvalgsguide, Rørrækværker

Filtrér produktliste efter behov.