Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC dæmper igen støjen i Fredericia

Væsentlig støjdæmpende effekt

Bygherren er Boligkontoret Fredericia, som i samme forbindelse har gennemført en større renovering af boligkarreen ved Vestre Ringvej.

Støjskærmen er en væsentlig opgradering af den tidligere løsning, som var en mur med en meget lille støjdæmpende effekt.

DAV NORDIC projekterer støjskærm

DAV NORDIC har varetaget hele entreprisen fra projektering til fundament og montage af den færdige skærm og har haft et godt samarbejde med CJ A/S. Støjskærmen er en BUDAN h500 standard, som er den mest anvendte​støjskærm i Danmark. Skærmen dæmper støjen markant og er lydabsorberende på den ene side og reflekterende på den anden side.

Martin Engstrøm Jensen, projektleder ved CJ A/S udtaler om samarbejdet med DAV NORDIC: 

”Vi har haft et godt samarbejde med DAV NORDIC, og processen er forløbet som aftalt og uden nogen overraskelser. Beboerne er meget tilfredse og har allerede imens skærmen blev opført udtalt, at lyddæmpningen er markant, ligesom bygherren har udtrykt tilfredshed, så vi er meget tilfredse med den rådgivning, vi har fået af DAV NORDIC og med det endelige resultat.”

​Førende leverandør af støjskærmsløsninger

DAV NORDIC er en af Danmarks førende leverandører af støjskærmsløsninger og har tidligere opført Danmarks højeste og mest markante støjskærm på 10 m på Fredericia Havn.

Læs mere om DAV NORDICs mange støjskærmsløsninger på følgende links:​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".