Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Truckværn​

Bygningsværn, påkørselsværn og pullerter​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

DAV NORDIC tilbyder en række beskyttelsesprodukter til at øge arbejdssikkerheden og reducere skader i produktionshaller, lager, P-huse, portsluser osv. Er du en privat lager- og/eller produktionsvirksomhed, som har brug for at øge sikkerheden og mindske ulykker på arbejdspladsen, så læs med her:

Sortimentet indeholder truckværn, bygningsværn, påkørselsværn, pullerter, fenderlister eller en specialløsning til dit behov. Med et tilpasset bygningsværn øger du dine medarbejderes sikkerhed på arbejdspladsen.

Mange ulykker eller skader på lager eller produktion er forårsaget af en truck i drift. Det kan du forhindre ved at montere et truckværn, som sikrer, at der ved uheld sker mindst mulig skade på materiel og personskade helt undgås

Truckværnet benyttes også til at beskytte bygninger, reoler, maskiner og arbejdsstationer mod skader forsaget af enten trucks, palleløfter, eller andre køretøjer, der færdes på lokationerne.​

Vi opmåler, leverer og monterer

Vi opmåler, leverer og monterer værnet efter dit ønske. Måden, hvorpå du bestemmer dig for, hvilken løsning der kan passe til dit projekt, er op til dig: Vi kommer gerne ud og måler op på stedet, hvor I ønsker at beskytte og øge sikkerheden, så vi sammen kan finde den rette løsning. 

Vi kan også lave et tilbud ud fra dine tegninger og information.

Du er altid velkommen til at kontakte os på eller skriv til os via formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

7 fordele ved vores truckværn

 • ​Robust, men samtidig eftergiveligt takket være gummiunderlag
 • ​Langtidsholdbar med ensartet udseende
 • ​Flytbare og nem at reparere
 • ​Refleksbeslag – nemt at se i mørket
 • ​Nem og hurtig montage
 • ​Konkurrencedygtig pris
 • ​Opmåling, levering og montering inkluderet i prisen

DAV NORDICs truckværn og pullerter findes i flere udgaver:

Standard galvaniseret stål og gul pulverlakering. Skal det være ekstra slidstærkt leverer vi også produktet med en overfladebehandling, der sikrer en ekstremt resistent og ridsefast overflade i gul finish. Truckværnet kan leveres i forskellige højder og laves efter dit behov. Om det skal sikre en  lagerreol, arbejdsstation, bærende søjle osv. kan  truckværnet leveres i den ønskede højde.

Udover det, findes vores pullerter ligeledes i forskellige højder og farver. Vi kan levere og montere solide pullerter og  helstøbte pullerter alt efter dit behov og projektspecifikationer.

Sikkerhedsforanstaltninger giver din virksomhed et godt image

Med vores truckværn fremstår din produktion, lager eller udendørs arealer som et sikkert og trygt sted at færdes - både for dine medarbejder, men også for dine gæster. Det er med til at give din virksomhed et mere troværdigt image.

Standard Galvaniseret bygningsværn

​Galvaniseret bygningsværn med gul pulverlakering

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Gør dine sikkerhedsforanstaltninger mere synlige

Har du allerede truckværn opsat, men oplever at det ofte bliver overset og påkørt, så kan det være, at du har brug for at gøre din sikkerhedsforanstaltninger mere synlige. I den situation tilbyder vi at demontere det gamle og montere en ny og mere iøjnefaldende løsning i gult. Påmonteres reflekser øges sikkerheden atter og antallet af ulykker minimeres.

Med 90 års erfaring inden for trafiksikkerhed har vi erfaret, at den gule farve har en stærk synlighed, som vækker opmærksomheden hos den kørende. Den betragtes som en advarselsfarve.

​Eftergivelige stolper med gummiunderlag

Tilbehør

Gummiunderlag

For at gøre truckværnet mere fleksibelt og eftergiveligt tilbyder vi at montere et gummiunderlag under hver stolpe. Gummiunderlaget skal optage køretøjets (fx truck) bevægelsesenergi og dermed aftage for stødet i forbindelse med påkørsel. Uden gummiunderlag kan det risikeres, at stolpen bøjes eller pladen bules ved påkørsel og må skiftes. Er der et sted på dit lager eller produktion, som oftest bliver påkørt, vil det være en god idé at få et truckværn med gummiunderlag.

Reflekser

For at gøre bygningsværnet mere synlig når det er mørkt (ofte om vinteren) har du mulighed for at tilkøbe robuste stålreflekser, som monteres som en del af systemet.

Montage og reparation​

Vores beskyttelsesprodukter leveres færdigproducerede og klar til montage direkte på det ønsket sted, uanset om det er inden- eller udendørs.

Konstruktionen af værnet er robust, men samtidig eftergivelig, som betyder færre reparationer. Skulle uheldet alligevel være ude, så kan vores montører nemt og hurtigt lave reparationerne på stedet.

Reflekser

8 eksempler på steder bygningsværnet kan benyttes

 • Beskyttelse ved porte og døråbninger
 • Beskyttelse langs indendørs vægge samt udvendige facader
 • Beskyttelse af installationsskabe, kemirum, mandskabsrum m.v.
 • Beskyttelse ved trappenedgange og ramper m.v.
 • Truckværn monteret til beskyttelse af betonsøjler
 • Ekstraforanstaltning boltet på gulvet som ”pallestop"
 • Reolbeskyttelse
 • Produktionsområder eller maskiner, hvor færdsel af tunge køretøjer foregår tæt på​

Skriv til os...

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud?
​Benyt dig af formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig indenfor 2 dage.​

 
 
 
Vedhæft tegning mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".