Corten stålbro

Corten stålbro med specialdesignet rækværk pryder nyt boligområde.DAV NORDIC har i underentreprise til Jorton leveret et specialdesignet rækværk til en ny corten stålbro i Tørring. Broen forbinder gående og cyklende trafik fra et nyt boligområde med Tørring by.

  • Ydelse: Specialdesignet rækværk med mahogni håndlister
  • Bygherre:
  • Entreprenør: Jorton
  • Underentreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Rådgiver:
Projektleder

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

Ved det tidligere eventcenter i Tørring er et nyt boligområde under opførelse og for at sikre fremtidige beboere nem og sikker adgang til Tørring by, er der lavet en bro over landevej 13. Broen er en corten stålbro, og DAV NORDIC har leveret et specialdesignet rækværk samt autoværn til broen.

Design og mahogni

Broen er fremstillet hos SM Industries i Rødekro, og rækværket er delvist monteret på fabrikken. Ved montage af broen er rækværket færdigmonteret, og den 34 meter lange bro fremstår nu smuk og helstøbt med specialdesignet rækværk med udadgående hældning og mahogni håndlister. DAV NORDIC ​leverer og monterer rækværker til personsikring, og det omfatter alt fra håndlister til rørrækværker, specialrækværker og massive personrækværker med balustrer.

Læs mere om specialdesignet rækværk fra DAV NORDIC

Galleri fra projektet

Relaterede cases