Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byrumssikring med CLAW

Angreb mod folkemængder er blevet mere udbredt i vores del af verdenen, der er derfor kommet et højere fokus på byrumssikring. DAV NORDIC er forhandler af CLAW-beskyttelsessystem. CLAW er et flytbart og fleksibelt system, som hverken kræver montering eller forankring. 

Systemet er udviklet til at beskytte tætbefolket områder, som sportsbegivenheder, julemarkeder, festivaler mm. mod at blive angrebet af køretøjer.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Baseret på det aktuelle trusselsbillede er det blevet en nødvendighed at investere i høj sikkerhed. Til store arrangementer, hvor mange mennesker er samlet følger risikoen for angreb. Med CLAW-beskyttelsessystem kan man øge sikkerheden og trygheden i det offentlige rum. Med dens vægt alene er CLAW en solid afspærring og stopklods, hvilket gør systemet egnet til at beskytte befærdede områder mod angreb af fx køretøjer.

CLAW er også et multifunktionelt beskyttelsessystem, som kan anvendes i mange henseender både som synlig og mere diskret adgangsbarriere, hvor system på samme tid kan anvendes til cykelstativ, skraldespande, markedsføringsformål, blomsterpotter mm.

Systemet kan monteres over forkantsten, vej kurver og mod vægge, hvilket er en fordel ved midlertidig sikkerhed. Hvert enkelt element kan også forbindes med andre og skaber et helt indhegnet og beskyttet område.

CLAW er testet i to forskellige styrkeklasser

CLAW er designet til at stoppe bevægelsen af ​​et køretøj, inden det når sit mål. Køretøjet neutraliseres hurtigt, og refleksionen som følge af stødet reduceres betydeligt. CLAW-systemet er testet iht. IWA 14-1:2013.​

M1 påkørselstest: bil - 1,5 t – 64 km/t

N1 påkørselstest: fladvogn - 3,5 t – 64km/t

​Har du brug for sparring omkring et projekt, der kræver byrumssikring, kommer vi gerne og fortæller om alt det vi kan.

Kontakt os for yderligere information

Ring til os på telefon 86 82 29 00 eller skriv til os på info@davnordic.dk for at høre mere . 

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".