Overdækninger til Vejdirektoratet

Overdækninger til el-ladestandere med solcelletag​

​Vores overdækningsløsning til el-ladestandere kommer med solceller som en integreret del af konstruktionen. Solcellerne udgør selve taget i overdækningen og spiller derfor en aktiv rolle. Solcellerne projekteres i samarbejde med Solar Polaris, som har mere end 10 års erfaring med at designe og implementerer solceller i konstruktioner.

Overdækningerne tilbyder bl.a. muligheden for at reklamere på flere glatte overflader, hvor der kan monteres skilte med navn, logo, budskaber eller lignende.

Derudover er der indtænkt både afvanding og belysning i konstruktionen. I det ene søjleben er afvandingssystemet skjult, så afvandingen sker uden at det skæmmer den simple konstruktion. Belysning i overdækninger øger trygheden og dermed også brugen af overdækningen. Der er fri mulighed for at montere den ønskede belysning i overdækningen.

Læs mere om vores projekt til Vejdirektoratet, hvor vi leverer overdækninger til nye ladeparker som følge af Infrastrukturplanen 2035.

Overdækninger cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Casper Madsen

Key Account Manager
+45 60 66 07 16

Produktvalgsguide, Overdækninger

Filtrér produktliste efter behov.

Vi fandt desværre ingen produkter ud fra din filtrering.