Træbro i Hvidovre

DAV NORDIC udvider sortimentet og leverer nu både stål- og træbroer og har i underentreprise til MT Højgaard leveret en træbro til et større rekreativt område i Hvidovre. Broen er DAV NORDIC’s første træbro og er fra franske Tertü.

  • Ydelse: Træbro på 6,5 m
  • Bygherre: Hvidovre Kommune
  • Entreprenør: MT Højgaard
  • Underentreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Rådgiver:
Projektleder

Bendt Nielsen

Projektleder
+45 29 44 61 02

Bæredygtige og skridsikre broer

Træbroerne fås i mange størrelser og helt op i 9 meters længde. De er fremstillet af træ fra PEFC-certificerede skove og er skridsikre. Sidstnævnte er en meget stor fordel i forhold til de ofte spejlglatte og farlige gamle broer. 

Vi har leveret en ny træbro på 6,5 m til et grønt område i Hvidovre og et vigtigt parameter i forhold til at vælge den nye bro var også den hurtige montage. Havde man valgt at reparere den gamle bro, ville den være afspærret i flere dage, og dermed ikke være tilgængelig for lokalområdet. Den nye bro kan nu holde i mange år uden vedligeholdelse.

Egentlig skulle MT Højgaard som del af en vedligeholdelsesentreprise med Hvidovre Kommune reparere den gamle bro, men da nyprisen på denne bro var attraktiv, og vi kunne montere den på bare én dag, blev det løsningen

projektleder, Bendt Nielsen fra DAV NORDIC.

Løsninger i træ til naturskønne områder

DAV NORDIC har i en længere årrække leveret og monteret træautoværn fra franske Tertü til områder med særlig skøn natur, og nu udvides sortimentet med træbroer.

Træbroerne passer æstetisk ind i skovområder og rekreative områder og supplerer DAV NORDICs sortiment af stålbroer.

Galleri fra projektet

Relaterede cases