Overdækninger til Taulov Dry Port

DAV NORDIC har som underleverandør til DS Flexhal leveret et bredt udvalg af overdækninger til Taulov Dry Port i forbindelse med udvidelse af lager- og logistikcentret.

  • Ydelse: 3 typer overdækninger med forskellige formål og udseende
  • Bygherre: DS Flexhal
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Projektleder

Morten Thougaard

Key Account Manager
+45 54 34 33 17

Taulov Dry Port er Danmarks førende lager- og logistikcenter og i forbindelse med udvidelse af kapaciteten har DS Flexhal valgt DAV NORDIC til at levere og montere overdækninger til centret.

Overdækninger til forskellige formål

DAV NORDIC har et stort udvalg af kundespecifikke løsninger til overdækninger af arealer. Til Taulov Dry Port er der leveret overdækninger til cykelparkering og affaldssortering, som er et sammenbygget areal på ca. 40 m2. Overdækningerne leveres med fladt tag og trælameller på tre sider, som giver et indbydende og moderne udtryk.

Til opbevaring af europaller har DAV NORDIC leveret 65 m2 overdækninger i 4 meters højde. Overdækningerne er monteret med galvaniserede hulplader på 3 sider, som gør, at området fremstår industrielt og roligt. Endelig har DAV NORDIC leveret overdækning til et 4 m2 rygeskur med glas på 3 sider. Glassiderne gør at vinden afskærmes, og at brugerne samtidig kan orientere sig på området. DAV NORDIC har stået for montagen af alle overdækninger og roser samarbejdet med DS Flexhal.

Overdækninger til parkeringsarealer

DAV NORDIC leverer også overdækninger til parkeringsarealer og ladestandere. Virksomheden har indgået samarbejde med Holscher Design, som er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende designvirksomheder, og sammen har de udviklet et unikt koncept til overdækninger af parkeringsarealer og ladestandere med og uden solcelletag.

Læs mere om vores udvalg af overdækninger her.​

Galleri fra projektet

Relaterede cases