Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC sørger for ro i børnehave​

DAV NORDIC har i underentreprise til Kjelkvist A/S leveret en støjskærm til Deutscher Kindergarten i Gråsten. Støjskærmen sikrer roligere omgivelser i ny børnehave.

Børnehaven Deutscher Kindergarten i Gråsten etableres i et tidligere lægehus, som er under opførelse. Børnehaven ligger ud til en trafikeret omfartsvej og med en nyopført legeplads, er det besluttet at opføre en støjskærm, så børnene og personalet kan få mere ro i hverdagen.

Special støjskærm med planter og vindue

Støjskærmen er udført for Kjelkvist, som selv har opført alle søjler til skærmen. Skærmen er unik, fordi den er en kombination af naturskærmen, Green Wall og en reflekterende transparent skærm. Den transparente del af skærmen fungerer som et ”vindue” hvor børnene kan følge med i trafikken udenfor, og den grønne del er en naturskærm, som beplantes med grønne planter. Green Wall skærmen sikrer en stor støjdæmpning.

Skærmen giver et naturligt udtryk, der falder ind i omgivelserne i takt med at planterne vokser. Det er første gang, at DAV NORDIC kombinerer Green Wall skærmen med hele felter af transparente kassetter. 

Kassetterne er påført staferinger. Støjskærmen er i alt 105 meter lang og 3,5 meter høj og er placeret på en 1 meter høj jordvold. Specialløsningen er et eksempel på DAV NORDICS store erfaring med at lave specialløsninger til kunderne.

Læs mere om vores støjskærme her.

Green Wall kombineret med transparente felter ​

Green Wall, hvor beplantningen dækker en stor del af skærmen. ​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".