Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC sænker støjen på Hillerød Motorvejen

DAV NORDIC A/S har leveret 524 m støjskærm med træespalier til Hillerød Motorvejen ved Bregnerød. Støjskærmen sænker støjen fra motorvejen betragteligt, og beboerne er glade.

Beboerne ved Hillerød Motorvejen har været plaget af støjgener i lang tid og med den øgede trafik på motorvejen er det et stigende problem. Derfor er de glade for det sænkede støjniveau med den nye støjskærm.

Hurtig montage

DAV NORDIC har som markedsleder inden for støjskærme stor erfaring med montage af støjskærme. Montageperioden var på kun to måneder, og der blev i samme forbindelse monteret nyt autoværn. Støjskærmen stod klar 1. marts og blev således monteret i vintermånederne, hvor der maksimalt må være 180 m trafikværn til afskærmning på motorvejen. Det betød, at DAV NORDIC’s montagehold måtte flytte afskærmningen løbende. Det forsinkede imidlertid ikke projektet, som blev afleveret til tiden

Udført: 2019​

DAV NORDIC - det tidligere Dansk Autoværn

DAV NORDIC A/S er det tidligere Dansk Autoværn, som den 1. april 2019 ændrede navn.


Virksomheden opkøbte den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerede med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det har tilført DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter. DAV NORDIC har nu 4 forretningsområder – Sikkerhed på vejene, støjreducerende løsninger, stål til byggeriet og master. Derforuden har virksomheden en stor montageafdeling, der bl.a. vedligeholder 80% af de danske veje. 

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".