Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC eneforhandler af ny støjskærm

Naturawall støjskærm - stor lyddæmpning

Naturawall støjskærm består af varmgalvaniserede stålpaneler, der er fyldt op med muld. Mulden giver lyddæmpning og mulighed for plantning af hæk, blomster eller lign. Beplantningen laves trinvist i skærmen og gør, at den hurtigt bliver grøn/blomstrende. Skærmens individuelle opbygning giver mulighed for at få det udtryk, man ønsker samtidig med, at lyddæmpningen på op til 67 dB er betragtelig. Skærmen fås i et utal af højder og bredder og kan dertil produceres i specialstørrelser.

Miljøvenlig løsning

​Naturawall støjskærm giver således flere kvadratmeter til beplantning, som blandt andet er med til at nedsætte luftforureningen. Beplantningen øger muligheden for, at insekter, småfugle, padder mv. kan leve i området. Skærmen kan genbruges, hvis den fjernes/flyttes, og stålkonstruktionen er varmgalvaniseret og modstandsdygtig overfor det danske vejr.

Nem etablering

​Skærmen kræver ikke et fundament, men kun en gruspude, og er dermed nem og hurtig at etablere. DAV NORDIC står for hele opsætningen inklusiv jord og planter, hvis det ønskes, og stålpanelerne kan leveres malet i standard ralfarver.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".