Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

393 arbejdstegninger til specialdesignet støjskærm fra DAV NORDIC

DAV NORDIC A/S har leveret 1150 meter specialdesignet støjskærm til TP73 projektet i Valby. Projektet er del af København-Ringsted forbindelsen, og leverancen har været så speciel, at DAV NORDIC har fremstillet ikke mindre end 393 arbejdstegninger herunder varetaget den komplicerede projektstyring af støjskærmen.

I forbindelse med byggeriet af den nye bane mellem København og Ringsted, har Aarsleff A/S for BaneDanmark opført en ca. 1 km lang dobbeltsporet jernbanestrækning med to broer. Banen kan nu passere over sporene fra højhastighedsbanen mellem København og Ringsted, og DAV NORDIC har leveret en specialdesignet støjskærm til den 140 m lange bro samt det videre forløb.

Aarsleff roser DAV NORDIC

​Lars Engvang, projektchef ved Aarsleff udtaler: ”Projektet med DAV NORDIC har fungeret upåklageligt. Vi har været meget tilfredse med deres indsats. Både ledelsen af byggepladsen har været professionel og montørerne har været dygtige og løsningsorienterede trods en kompliceret opgave. Dertil kommer, at der har været en stram tidsplan på projektet, som også er blevet overholdt.”

400 kg tunge konsoller

​DAV NORDIC har leveret og monteret 1150 meter specialdesignet jernstøjskærm, hvor pladevarianterne er helt oppe på 100 mod normalt 6. Der er leveret 250 søjler og på siden af broen, er der med specialkran, svævende i luften, monteret 400 kg tunge konsoller. Det har været et enormt styringsarbejde at håndtere de mange pladevarianter til støjskærmen, men det er forløbet usædvanligt godt med ganske få fejl og mangler.

DAV NORDIC A/S – det tidligere Dansk Autoværn

DAV NORDIC A/S hed tidligere Dansk Autoværn men skiftede den 1. april 2019 navn. Den 1. maj 2019 købte DAV NORDIC masteafdelingen af Priess A/S og fusionerede med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilførte DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter, som nu udgør 4 forretningsområder - trafiksikkerhed, støjdæmpning, lysmaster og stålkonstruktioner.

Udført: 2019

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".