Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer for tredje gang til ny banestrækning, Ringsted - København

DAV NORDIC leverer for tredje gang til ny banestrækning,

Ringsted - København

DAV NORDIC har haft op til 14 medarbejdere på strækningen TP4 – Urban Tunnels, som er en del af den nye banestrækning, Ringsted - København. Samarbejdet efter snart 3 år på den samlede entreprise er i særklasse.

Godt samarbejde styrker projektet

​Det er DAV NORDIC tredje leverance til Ringsted-København strækningen, som samlet set er på 60 km. Samarbejdet fungerer rigtig godt blandt de mange leverandører, kommunikationen er god, og der arbejdes sammen for at få et af Danmarks største baneprojekter opført. TP4 afleveres den 1. maj 2017 og den samlede strækning skal stå klar i 2018.

TP4 - den mest komplicerede strækning

​Strækningen TP4 – Urban Tunnels er fire km lang og strækker sig fra Frugtmarkedet i København til Bakkeskoven i Brøndby. Ca. to km omfatter to tunneller og to km trug under terræn. Det er den mest komplicerede strækning ud af de 60 km og DAV NORDIC leverer i underentreprise til Aarsleff A/S.

Jan Boyer Olsen, som er projektleder ved Aarsleff, siger om samarbejdet: ”Samarbejdet med DAV NORDIC er rigtig godt, både med projektlederen og med de folk, der er på projektet. Formanden styrer projektet godt og smidigt, og det gør, at processen er god og ukompliceret trods store udfordringer. Særligt tunnelen i Hvidovre, som ligger lige op af et boligkvarter på den ene side og motorvejen på den anden side har krævet gode samarbejdsevner og fleksibilitet.”

Specialkonstruktioner udviklet af DAV

​DAV NORDIC har på TP4 leveret massivt til tunnel, trug, skærende- og langsgående veje.

Der er leveret 2,6 km skærmvægge, 1,5 km støjskærme, som nogle steder har været i 3 m’s højde og med en kompliceret løsning, så skærmvæg og støjskærm har kunnet konstrueres som en sammenhængende konstruktion. Det var et projektkrav og er blevet løst pga. mange års erfaring.

Der er leveret hele 6 km egenproducerede håndlister med et til opgaven konstrueret, fleksibelt beslag, der både kan monteres på spunsvæg, betonvæg og på sekantpælevæg.

Udført: 2016-2017

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".