Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​CitySwan – en elegant og tidløs serie af master ​

Arkitekttegnet mast med et majestætisk udtryk

​Svanens smukke udseende og bevægelser har været inspirationskilde til CitySwan maste serien.

​Svanens elegance har skabt idéen til, at en lysmast også kan være enkel, designmæssigt tidløs og ikke mindst funktionel. Med dette udgangspunkt er CitySwan masteserien blevet en realitet.

Serien bygger op om rundkoniske sømløse rør med en iøjnefaldende bronze detalje omkring området, hvor armene monteres. Detaljerne tæller enten kegler, plader eller recesser.​

Funktionel og fornemt by-inventar

CitySwan masten er i al sin enkelthed både et funktionel og et fornemt stykke byinventar, som i bogstavelig forstand lyser op i det offentlige rum.

De stilrene master rækker majestætisk mod himlen ligesom de formstøbte CitySwan Wall strækker den slanke arm frit fra væggen.

Uanset, hvilken udgave af CitySwan serien vi taler om, er de et lysende eksempel på dansk design, når det er bedst. Til CitySwan serien hører et armatur, der er designet og udviklet sammen med den slanke mast. CitySwan-armaturet forhandles af Signify Denmark A/S.

CitySwan findes i flere varianter

CitySwan masten findes i flere forskellige varianter, som kan kombineres så de skaber både funktionel og fleksibel lyssætning i byens rum.

CitySwan serien findes i følgende udgaver

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".