CitySwan Holbæk​

Resultatet af fusion mellem mast og arm

CitySwan Holbæk er en særlig designmast, der oprindeligt blev designet til Holbæk kommune. Den har det samme stilrene og eksklusive udseende som resten af CitySwan serien. Det særlige ved CitySwan Holbæk er, at den eksemplificerer de mange muligheder som denne designserie byder på.

Selve masten er den samme som resten af den karakteristiske CitySwan-serie, nemlig rundkonisk mast med skrå top, mens det særlige er kombinationen af masten og armen. Armen er oprindeligt designet som en væghængt arm, men for denne løsning har vi valgt, at fusionere mast og arm. Armen er en særlig designet arm med samme runding som den klassiske CitySwan arm, men hvor røret forløb vrider en omgang fra mast til armatur.

Masten opnår derved et spændende og dynamisk udseende, som stadig er stilrent og simpelt.​

Læs mere om fundamenter til din CitySwan Holbæk her

Skal CitySwan Holbæk masten indgå i dit næste projekt? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvad enten du søger rådgivning eller et uforpligtende tilbud. 

Master cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Master

Lars Ackermann

Salgschef
+45 21 36 08 04

Produktvalgsguide, CitySwan master

Filtrér produktliste efter behov.