Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Koniske projektørmaster

Konisk projektørmaste er oplagt til ​direkte belysning ved

lufthavne, havne og sportsanlæg

​Har du et stort område, hvor du stiller høje krav til, hvor meget lys der er i området? Så er DAV NORDICs koniske projektørmast løsningen!

Vores projektørmaster anvendes især ved sportsanlæg, havne og lufthavne. De høje master giver god mulighed for belysning af store områder mens de ligeledes har stor fleksibilitet, hvad angår placeringsmuligheder.  Vi tilbyder et stort udvalg af traverser og gallerier som monteringsløsninger for lysarmaturer, så du opnår både den funktion og det dekorative udtryk du søger. 

Se mere om vores udvalg af tilbehør til projektørmaster her.​

Løsninger, der passer til dine behov og sikrer nem drift og vedligehold

Koniske projektørmaster kan leveres i flere forskellige formater, alt efter dine ønsker og behov. De kan leveres i den RAL-farve du ønsker, enten som pulverlakeret eller vådlakeret i.h.t. EN 12499. Derudover kan de leveres med en toplak som er en anti-sticker og anti-graffiti coating, der sikrer lav vedligehold fremadrettet. Lær me​re her.

Projektørmasterne kan også leveres med forskellige løsninger for løbende vedligehold og tilgængelighed. Et udpluk af mulighederne er:

  • ​De kommer både med muligheden for at installere trin, hvis det skal være muligt at tilgå toppen.
  • ​De kan leveres med et kipp-system, hvor masten kan tippes ned, så vedligehold nemt kan varetages fra jorden uden brug af kran.
  • ​Endelig kan de leveres med et ”Raise and Lower”-system, hvor belysningsarmaturerne hejses op og ned. Dette gør vedligeholdelsesarbejdet utrolig nemt, da det kan foregå på jorden og uden at tippe masten.

Læs mere om mulighederne for fundamenter her.

Koniske projektørmaster i høj kvalitet med lang levetid

Det er også muligt at få leveret vores koniske projektørmaster med helt op til 3 luger, så der er nemmere adgang til elektronikken indvendigt.

Alle projektørmaster produceres af varm-forzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461 og er CE-mærkede. De er alle belastningsberegnede i henhold til Eurocode 1, herunder nationalt vindindex for Danmark. Dette betyder, at vi kan garantere en levetid på minimum 25 år i C3 miljø, hvilket bl.a. svarer til udendørs miljøer i byer eller industri. Vil du vide mere om C3 miljøer, så læs mere i vores videnscenter.

Har du brug for en konisk projektørmast der har funktionalitet i forhold til dine behov, lang levetid og lav vedligehold er du velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for rådgivning til at vælge det rette produkt. Udfyld formularen nedenfor eller giv os et kald.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".