Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer specialværn til Rosenhøj

DAV NORDIC har leveret specialudviklet værn til Århus Omegns nye ungdomsboliger, Buen i Rosenhøj. Ungdomsboligerne er en del af helhedsplanen for Rosenhøj/Viby Syd og er et nybyggeri, der grænser op til det oprindelige byggeri.

Buen består af 86 ungdomsboliger på 29-40 m2. Til boligerne er der opført svalegange med elegante træsektioner, der spiller flot op til specialværnet fra DAV NORDIC. Værnet er specialudviklet til projektet og indeholder foruden afskærmning også udvendige plantekasser. Der er leveret 45 værn-sektioner med plantekasser svarende til 153 m og bærestål til 49 tremmevægge med trælameller svarende til 167 m.

Enemærke & Petersen roser samarbejdet

Projektleder, Lynge Friis Jakobsen fra Enemærke & Petersen udtaler om samarbejdet: ”Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med DAV NORDIC, og vi har løst de udfordringer, der har været i projektet i fællesskab. Vi samarbejder gerne med dem igen.”

Ny Rosenhøj

Boligområdet Rosenhøj blev i perioden 2014 til 2017 gennemrenoveret for ca. 1 mia. kr. 

 
27 boligblokke med i alt 840 boliger fik en helt ny identitet ligesom udeområderne blev gennemgribende renoveret. Som del af renoveringen, blev der opført 22 nye rækkehuse og nu 86 ungdomsboliger.

Ungdomsboligerne blev taget i brug den 15. januar 2020. Bygherren er Boligforeningen Aarhus Omegn og storentreprisen er varetaget af Enemærke & Petersen A/S.

Udført: 2020

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".