Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC vender tilbage til Herning

Herning bliver igen udsmykket af DAV NORDIC A/S. Denne gang er det boligblokke på Th. Nielsens Gade, der har fået 78 nye altaner som del af et renoveringsprojekt.

Ekstra kvadratmeter tilført

Bygherren, MJT ønskede både at forskønne de ældre boligblokke bygget tilbage i 70’erne samtidigt med, at de ønskede de eksisterende altaner udvidet.

Trenden med store altaner er elsket af mange, da de ekstra udendørs kvadratmeter har stor værdi – både for beboerne, men også for hele boligens værdi.

De nye altaner på renoveringsprojektet i Herning tilfører både bedre anvendelsesmuligheder samtidigt med, at de forskønner bygningerne, med et mere moderne udtryk.

Som totalentreprenør på projektet, har DAV NORDIC ud fra de arkitektoniske krav, designet og monteret 78 stål altaner.​

Efter billede af altanerne på Th. Nielsengade​

​Under renoveringen af altanerne, har DAV NORDIC haft stor fokus på ikke at ulejlige omgivelserne herunder beboerne i lejlighedskomplekserne. 

Bendt Moeskjær der er direktør for MJT er enig:

”Beboerne har ikke været generet under monteringen og er mig bekendt glade for de ekstra kvadratmeter”.

Stilrent og legende udtryk

gemmer genbrugskonstruktion

​Altanernes udseende bidrager med en stilren og minimalistisk tilføjelse til lejlighedskomplekset og området i almindelighed.

Under overfladen gemmer de grå Cembrit plader opsat i en stringent - dog legende struktur, med skiftevis fremspring og tilbagetrukket område, på en konstruktion fremstillet af galvaniseret og malet stål.

Den nye konstruktion er bygget sammen med eksisterende altan gulv. En miljømæssig omtanke, som samtidigt ikke lader det færdige produkt gå på kompromis med kvaliteten.

For at skærme fra vind og vejr er den øverste del af værnet udført i hærdet og lamineret glas. Dækket er lavet i kompositbrædder, så vedligeholdet er minimimeret.

Renoveringen af altanerne, har varet i 8 måneder, fra kontraktunderskrivelse til afleveringen i slutningen af februar 2021.

Projektet var oprindelig forventet færdig i slutningen af år 2020, men Corona pandemien gjorde leverancen af glas forsinket. Stor efterspørgsel på byggematerialer har gjort det svært for producenterne at skaffe råmaterialer og dermed bliver leverancerne i nogle tilfælde forsinket.​

Før billede af Altanerne på Th. Nielsensgade​

Foto: MJT

​Fire gode grunde til at vælge en altan fra DAV NORDIC

​1.Vi leverer altaner efter kundens ønsker.

2. Vi producerer altaner i mange forskellige kombinationer.

3. Alle vores altaner er CE-mærket.

4. Vi er i tæt dialog med vores kunder gennem hele byggeprocessen.

”Hos MJT har vi haft stor forståelse for forsinkelserne, grundet Corona pandemien og det er derfor ikke noget vi vil laste DAV NORDIC for. Vi har været glade for DAV NORDICs styring og håndtering af sagen og det har resulteret i et gnidningsfrit samarbejde, med et tilfredsstillende slutprodukt”.

– Bendt Moeskjær, direktør hos MJT.

​​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".