Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder - Stål til infrastruktur

Ny bydel får miljøvenlig cykelparkering

Den nye bydel Gartnerbyen i Odense, er et miks af kultur, natur og erhverv, og er Odenses nye grønne hjerte. DAV NORDICs miljøvenlige og stilrene cykeloverdækninger er derfor det helt rigtige valg.

DAV NORDIC udvider sortimentet og leverer nu både stål- og træbroer

DAV NORDIC har i underentreprise til MT Højgaard leveret en bæredygtig træbro til et større rekreativt område i Hvidovre. Broen er DAV NORDIC’s første træbro og er fra franske Tertü.

DAV NORDIC skal levere overdækninger med solceller til nye el-ladeparker på Fyn og Sjælland

DAV NORDIC har vundet og igangsat projektet om at levere og montere overdækninger med solceller, på de fire kommende lyn-ladeparker på rastepladserne Lillebælt Nord og Syd samt Tappernøje Øst og Vest.

Alt i stål til kloakbygningsværk

DAV NORDIC har beregnet, leveret og monteret stål til et kloakbygningsværk i to plan i Glostrup. Kloakbygningsværket er blevet bygget som en del af de ledningsomlægninger, der i en årrække pågår, for at få plads til letbanens skinneanlæg, master og perroner.

To kraner løfter en 28 tons stibro i ét stykke over jernbane

DAV NORDIC leverer en 30 meter lang stibro til Arden for at beskytte de gående trafikanter fra den kørende trafik på den eksisterende vejbro. Stålbroen er metalliseret med malet rækværk. Den er produceret i ét stykke af DAV NORDIC og efterfølgende transporteret og kranet på plads i fuld længde.

DAV NORDIC vender tilbage til Herning

Herning bliver igen udsmykket af DAV NORDIC A/S. Denne gang er det boligblokke på Th. Nielsens Gade, der har fået 78 nye altaner som del af et renoveringsprojekt.​

Sikkerhed for gående og cyklende med ny stibro i Roskilde

Roskilde Kommune ønskede en gang-/cykelbro, som skulle forbinde den nyetablerede ”Universitetsstien” i Roskilde. Stien går parallelt med den eksisterende jernbane og stibroen sikrer gående og cyklister en sikker vej over den tunnel, der går under togskinnerne.

DAV NORDIC leverer altaner til nybyggeri i Ikast

DAV NORDIC har konstrueret, leveret og monteret altaner til et nyt lejligheds-kompleks på Finlandsgade 35 i Ikast.​

Ejendommene er ejet af boligforeningen Bomidtvest, der som sidste detalje på boligkompleksets facade, ønskede specialdesignede altaner. ​

DAV NORDIC leverer specialværn til Rosenhøj

DAV NORDIC har leveret specialudviklet værn til Århus Omegns nye ungdomsboliger, Buen i Rosenhøj. Ungdomsboligerne er en del af helhedsplanen for Rosenhøj/Viby Syd og er et nybyggeri, der grænser op til det oprindelige byggeri.

DAV NORDIC leverer stålaltaner til boliger på Randers Kaserne

DAV NORDIC A/S har afleveret sin anden store stålleverance indenfor boliger. Denne gang er det 72 altaner, 88 franske altaner og 24 indvendige værn til Randers Kaserne, som er i gang med en omfattende transformation fra kaserne til bolig- og erhvervsområde.

DAV NORDIC leverer cykelparkering til Gartnerbyen i Odense

Den gamle GASA-grund i Odense forvandles frem mod 2025 til en helt ny bydel – Gartnerbyen.

Til bydelen har DAV NORDIC’s nye stålafdeling leveret 736 stk. cykelparkeringer.

DAV NORDIC har leveret stålkonstruktioner til stort ombygningsprojekt

DAV NORDIC A/S har igen leveret stålleverancer til byggeriet. Denne gang til SPX Flows lager- og produktionslokaler i Silkeborg. KPC Herning A/S har været projektudvikler/hovedentreprenør, og lokalerne er ombygget til kontorfaciliteter.

210 lejligheder får stålaltaner fra DAV NORDIC

DAV NORDIC har vundet sin første store ordre på levering og montering af stålkonstruktioner til byggebranchen. 210 stålaltaner skal leveres og monteres i Skovbærparken i Haderslev, og DAV NORDIC er klar til at byde på andre store stålentrepriser i byggebranchen.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".