Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Køge Bugt motorvejens udvidelse

DAV NORDIC har leveret flere leverancer over flere etaper til udvidelsen af Købe Bugt motorvejen.

DAV NORDIC har leveret og monteret tavleportaler til M. J. Eriksson A/S på udvidelsen af Køge Bugt motorvejen. DAV har ligeledes leveret og monteret færdselstavler og standere på strækningen.

Opgaven er udført i perioden maj – december 2014

DAV NORDIC leverer til 2. etape af Køge Bugt motorvejens udvidelse

​DAV NORDIC leverer til 2. etape af Køge Bugt motorvejens udvidelse.

I forbindelse med 2. etape af Køge Bugt motorvejens udvidelse leverer og monterer DAV 346 m broautoværn DAV H2/W2 samt 13.100 m autoværn. DAV fortsætter således med leverancer af det nyudviklede broautoværn DAV H2/W2.

DAV NORDIC A/S har i alt leveret 7 km sideautoværn med tilstødende ramper, broautoværn til 4 broer med egenudviklet DAV H2 broautoværn samt 400 m paddehegn. Der er i leverancen leveret DAV H2 broautoværn til den bro, der skal gå hen over den nye station, Køge Nord, som etableres i 2017. Paddehegnet skal lede frøer og padder fra de tilstødende søer sikkert under vejen. Køge Bugt motorvejens udvidelse etableres samtidig med etablering af hurtigbane fra København til Køge.

Godt samarbejde fortsætter

DAV udfører entreprisen for Barlund A/S og TBI Infra (Mobilis), og fortsætter dermed det gode samarbejde, som dels foregår på udvidelsen af Helsingørmotorvejen og dels på udvidelsen af Frederikssundsmotorvejen.

Entreprisen udføres i 2015-2016.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".