Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC løser samme opgave efter 20 år

DAV NORDIC har udskiftet broautoværnet på Fiskebækbroen ved Farum. Det gjorde de også for 20 år siden og endda med en af de samme montører. Entreprisen bød på flere specielle forhold, men blev løst uden forsinkelse.

Stor præcision i opgaveløsningen

​Fiskebækbroen er opført som en tvillingebro, der fører Hillerødmotorvejen over Mølleåen og Frederiksborgvej syd om Farum. Området er fredet, og det betød, at DAV NORDIC skulle sikre at ingen partikler og elementer fra fjernelse af det eksisterende broautoværn faldt ned i åen. Det krævede ekstra afskærmning samtidig med, at det skulle udføres om natten af hensyn til trafikafviklingen. Dertil kom, at broautoværnet er monteret på betonkantbjælken, og det betød, at der var 143 forskellige sektioner, der skulle passe nøjagtigt. En kompliceret opgave, som DAV NORDIC udførte uden problemer.

Niras roser DAV NORDIC for professionalitet

​Rådgiver, Lasse Rasmus Hoier fra NIRAS udtaler om DAV NORDIC’s håndtering af projektet: ”Vi er glade, når vores samarbejdspartnere byder ind med ekspertviden på de enkelte områder, og det har DAV NORDIC gjort i denne sag. De har rådet os om forskellige forhold undervejs, og de har med stor dygtighed gennemført projektet til aftalt tid og økonomi. Derudover har vi haft et godt samarbejde undervejs, så vi er meget tilfredse.”

Samme DAV NORDIC montør efter 20 år

Broerne er opført i 1972 og for ca. 20 år siden blev broautoværnet også udskiftet af DAV NORDIC, og dengang med en af de samme montører som i dag. Der er leveret og monteret 1.230 m broautoværn til Fiskebækbroen. Broautoværnet er monteret ovenpå betonkantbjælken, og sikrer både trafikanterne og overholder gældende krav til rækværkshøjde. Rækværk placeret ovenpå traverserne imellem broerne er samtidig renoveret.

Udført: 2019

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".