Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Eftergivelige oktogonalkoniske stålmaster
​- eftergivelige master til belysning

Stålmaster der øger trafiksikkerheden samtidig med at de fungerer som belysningsmaster

Oktogonalkoniske stålmaster- eller med andre ord den ottekantede stålmast, fra DAV NORDIC er eftergivelige, hvilket gør den praktiske at anvende langs veje, i rundkørsler eller ved lyskryds. Den store fordel ved disse eftergivelige master er, at de kan være med til at redde liv og generelt sikrer en højere trafiksikkerhed, for både bilister og bløde trafikanter.

Det er muligt at montere belysningsarmaturer på både top og arm, så masten bruges som belysningsmast, samtidig med, at den spiller en stor rolle for trafiksikkerheden. 

Læs mere om forskelligt tilbehør her

Masten har sit særlige udtryk, da den er ottekantet, hvilket giver en anden oplevelse end de klassiske master med de mere organiske og runde former.

Tekniske specifikationer

Eftergivelige oktogonalkoniske stålmaster er produceret i varmforzinket stål i henhold til DS/EN 1461. Stålmasterne kan leveres i højder mellem 6 og 12 meter, med en mastetop på Ø48 mm x 240 mm. Derudover leveres masterne med udvendige luger og med fodflanger p c/c 250 mm og kan enten monteres på stål- eller betonfundamenter. 

Læs mere om vores fundamenter her.​

Trafiksikkerhed i høj kvalitet

Eftergiveligheden af vores oktogonalkoniske stålmaster, 8-12 meter, er testet og godkendt i henhold til DS/EN 12767. De kan leveres i sikkerhedsklasse HE (High Energy) og LE (Low Energy), hvilket er de to højeste klasser. I begge sikkerhedsklasser gælder det, at masten absorberer en del af kraften ved sammenstødet. Bilen vil kontrolleret blive bragt ned i fart på en måde, der også tager hensyn til personsikkerhed.

Eftergivelige oktogonalkoniske master er praktiske at anvende steder, hvor du vil skabe både bedre lys og højere trafiksikkerhed. De er med til at passe på bløde trafikanter, samtidig med de skaber et fint og anderledes udtryk med deres særprægede udseende.

Er du interesseret i at modtage et tilbud eller søger du rådgivning til, hvordan du kan være med til at sikre trafiksikkerheden i dit næste projekt? Kontakt os gennem formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor 2 hverdage.

Specifikationer​

Se andre eftergivelige master her.​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".