Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer stålaltaner til boliger på Randers Kaserne

DAV NORDIC A/S har afleveret sin anden store altanleverance indenfor boliger. Denne gang er det 72 altaner, 91 franske altaner og 24 indvendige værn til Randers Kaserne, som er i gang med en omfattende transformation fra kaserne til bolig- og erhvervsområde.

Randers Kaserne blev bygget i 1940 og blev i 1998 overdraget til statens ejendomsselsksb, Freja Ejendomme. Det store areal på 178.749 m2 har ca. 30 større og mindre bygninger, og der blev i samarbejde med Randers Kommune udarbejdet en masterplan for området. I 2005 købte Anne og Henrik Sinnbeck kasernen, men pga. finanskrisen blev planerne om ombygning ikke dengang realiseret. Nu er et storstilet projekt under navnet ”By i byen” under udvikling, og området forvandles til en by i byen med boliger, erhverv, restauranter mv.

Godt samarbejde og professionel montage

DAV NORDIC har som underentreprenør til Raunstrup leveret 72 stålaltaner og 91 franske stålaltaner til 72 arkitekttegnede lejligheder. Der er ligeledes leveret 24 værn til opgange. Byggeleder, Mikki Sandberg Andersen fra Raunstrup udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med DAV NORDIC. De udfordringer vi har mødt i projektet, har vi løst sammen, og der har været et godt samarbejde imellem deres- og vores folk på pladsen. Montagen har vi været særlig tilfreds med.”

Lejlighederne skal stå klar til indflytning i maj 2020.

Udført: 2019

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".