Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

210 lejligheder får stålaltaner fra DAV NORDIC

DAV NORDIC har vundet sin første store ordre på levering og montering af stålkonstruktioner til byggebranchen. 210 stålaltaner skal leveres og monteres i Skovbærparken i Haderslev, og DAV NORDIC er klar til at byde på andre store stålentrepriser i byggebranchen.

​Kvalitet og stærk projektledelse

DAV NORDIC har i mere end 80 år leveret stål- og betonkonstruktioner til vejprojekter og har nu udbygget forretningskonceptet med stålkonstruktioner til byggeriet. ”Det ligger lige for, at gå ind på det marked,” udtaler adm. direktør i DAV NORDIC, Ulrik Toft Marcussen. ”Vi er stærke på vores kvalitet, på montage og på prisen og den erfaring, vi har igennem rigtig mange år på markedet i Danmark inden for vejprojekter, overfører vi nu til byggeriet med kundetilpassede stålkonstruktioner.”

JORTON kender DAV NORDIC

​JORTON, som er hovedentreprenør på projektet i Skovbærparken, kender DAV NORDIC rigtig godt fra samarbejde på adskillige vejprojekter.

Leverancen består af 210 stålaltaner med tilhørende rækværk og bærende søjler samt montage. Leverancen skal leveres over de næste to år og er en del af et nedrenoveringsprojekt, hvor 342 lejligheder bliver til 210 samt 35 rækkehuse.​

Udført: 2018-2020

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".