Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Koniske stålmaster - den simple og funktionelle mast til mange situationer​

Når man vælger en konisk stålmast, vælger man en praktisk og skræddersyet løsning

DAV NORDIC leverer koniske stålmaster som passer til alle lokationer. De giver et simpelt udtryk, samtidig med at de er funktionelle og kan designes så de passer specifikt til situationen. Alle koniske stålmaster er forsynet med en låge samt c-skinne til sikringsindsats og leveres enten med fodflange for betonfundament eller til nedgravning.

Vores koniske master findes i 3 udgaver:
​to standard - CLC5 og CLC7 samt en kraftig - CACA

For at opnå en optimal holdbarhed varmforzinker vi alle vores koniske stålmaster i henhold til DS/EN ISO 1461. De er CE-mærkede.

Alle vores koniske stålmaster leveres med minimum 60 µm galvanisering. Dermed kan vi garantere en levetid på minimum 25 år i C3 miljø. 

Vil du gerne blive klogere på det der med miljø og korresionsklasser, så klik her

Højder samt montage for koniske stålmaster

Alle vores koniske stålmaster er mellem 3 og 12 meter høje. Ved vores standard master mellem 7 og 12 meter sidder lugen i 1 meters højde. Master med en højde mellem 3 og 6 meter har en lugehøjde på 0,5 meter. Ved vores kraftige koniske stålmast sidder lugen i 0,5 meters højde.

Vores standard master leveres enten til nedgravning eller med fodflange for betonfundament. Vores kraftige koniske stålmast leveres med fodflanger i størrelser c/c 200-300. Du kan læse mere om fundamenter her.​

​Dimensionering

Masterne er udført og beregnet i henhold til DS/EN 40-3-3 og DS/EN 1993-1-1 stålkonstruktion, konstruktionsklasse 1, hvormed sikkerheden over for flydning er større end 1,5. Hvad vindbelastning angår er vores koniske stålmaster beregnet til Terrænkl. II, basis middelvind 24m/sek, hvilket dækker de fleste lokationer i Danmark.

Udbøjningen ved max belastning er højest 3 % af mastehøjden. Rørmasterne produceres i henhold til EN 40-5 medmindre du som kunde specificerer andet ved ordreafgivelsen.

Blev det hele en kende for teknisk er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan forklare det sat i perspektiv til dit projekt.

Koniske stålmaster giver mulighed for mange forskellige udtryk, men bevarer sit enkle design

Koniske stålmaster fra DAV NORDIC kan leveres med forskellige muligheder inden for tilbehør. Det er muligt at få dem leveret med topmontage, påsvejste arme eller løse arme. Hvis du er interesseret i topmontage, bør du kigge på vores traverser, du finder et stort udvalg og helt sikkert også et til dit behov.

Er du mere på udkig efter specialløsninger, tilbyder vi en lang række skræddersyede løsninger, såsom; rodlakering, dobbeltluge, synlig søm og lugeforstærkning. Dermed kan vi imødekomme lige præcist dine behov og ønsker.

Vi tilbyder altid tilpasning af udseendet for koniske stålmaster, da alle vores koniske stålmaster kan leveres i lige præcis den RAL-farve der ønskes. Coates de med vores toplak, som giver dem en finish i både anti-sticker og anti-graffiti, hvilket gør kampen mod hærværk lettere at vinde. Vi tilbyder altså lige præcis den løsning du har brug for - både funktionelt og æstetisk.

Vi tilbyder også forskellige muligheder for fundamenter.

​Specifikationer

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne. Udfyld formularen nedenfor med din henvendelse, forespørgsel om tilbud eller ønske om rådgivning, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Find også vores produkter hos den lokale Brødrene A. & O. Johansen.​​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".