​Traverser og ringtraverser
– fleksibel mulighed for montering af armaturer og projektører

Master cases Produktvalgsguide, Traverser og ringtraverser Filtrér produktliste efter behov.

Traverser og ringtraverser giver mulighed for at montere lige præcis den slags armatur eller projektør du har brug for

Traverser

Alle traverser og ringtraverser fra DAV NORDIC fremstilles i varmforzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Traverser monteres på master med U-bolte. U-bolten vælges ud fra mastens topdiameter.

Traverser leveres med forborede huller som skal anvendes til montering af armaturer eller projektører. Vi har mange forskellige traverser som passer til forskellige antal armaturer. 

Ringtraverser

Ringtraverser tilbyder ekstra gode muligheder for at montere armaturer og projektører med stor spredning. Dette giver også mulighed for at få indstillet projektørerne fejlfrit, da hele ringen kan anvendes til montering af armaturer og projektører.

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken travers der bedst løser dit problem? Så kontakt os gennem formularen nedenfor, så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage. Det gælder selvfølgelig også, hvis det drejer sig om forespørgsler eller et ønske om et uforpligtende tilbud. 

Master cases

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Casper Madsen

Key Account Manager
+45 60 66 07 16

Produktvalgsguide, Traverser og ringtraverser

Filtrér produktliste efter behov.

Traverser og ringtraverser

Produktblade

Traverser og ringtraverser

Traverser og ringtraverser

Alle traverser og ringtraverser fra DAV NORDIC fremstilles i varmforzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Traverser monteres på master med U-bolte. U-bolten vælges ud fra mastens topdiameter. Traverser leveres med forborede huller som skal anvendes til montering af armaturer eller projektører. Vi har mange forskellige traverser som passer til forskellige antal armaturer.