Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Curve masten hylder den organiske form

​Curve masten udfordrer naturloven med sin harmoniske kurve

Med denne arkitekttegnede mast tilbyder DAV NORDIC en mast i designklassen, hvis form adskiller sig betragteligt fra alt andet på markedet. Med Curve masten vælger du et udseende, der hylder den organiske form. Den let buede form. En kurvet mast. Masten er lavet ud af et konisk lasersvejst rør, der indtil 150 cm over fodpladen skyder op i en lodret vinkel. Herefter er søjlen valset og den kurvede form fortsætter indtil mastens ende er nået.  

​En kurvet mast i flot finish og stærkt fundament

Curve masten leveres som standard med en finish i en varmgalvaniseret overflade. Varmgalvanisering patinerer i en smuk grånende farve og er en yderst robust overflade, der er helt vedligeholdelsesfri. Curve masten kan også tilkøbes med en pulverlakering i en valgfri RAL-farve. Med disse muligheder er der gode betingelser for, at få den kurvede mast til at passe bedst muligt ind i omgivelserne uanset, hvilke krav du stiller til levetid og æstetisk udtryk. Læs mere her, om forskelligt tilbehør.

Enhver mast skal monteres og funderes korrekt for at opnå korrekt funktion. For Curve masten kan du enten montere via in-situ fundament med indstøbte fundamentsbolte eller alternativt præfabrikerede fundament. Du kan læse om fundamenter fra DAV NORDIC her.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".