Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Aluminiumsmaster
​- stilrene master med fokus på kvalitet

Aluminiumsmaster som aktiv bidragsyder til bybilledet

DAV NORDICs aluminiumsmaster har store anvendelsesmuligheder og kan blandt andet bruges på gågader, ved vejstrækninger og på parkeringsarealer. Aluminiumsmasten er en klassisk mast, der kan udformes stort set som ønsket.

Aluminiumsmasterne kan leveres lakeret i valgfrie RAL-farver med muligheden for anti-sticker og anti-graffiti behandling. Overfladebehandlinger, enten lakering eller anodisering, er med at til at forlænge levetiden og nedbringe driftsomkostningerne.

Specifikationer og muligheder

Alle vores aluminiumsmaster er anodiseret i henhold til EN ISO 6581 og er CE-mærkede med belastningsberegninger i henhold til EN 40-3-3 (maksimum toplast og vindflade).

Alt efter højden kan aluminiumsmaster enten leveres med fodflanger til montering på fundament eller til nedgravning.​

Som standard leveres aluminiumsmaster i en højde mellem 3 og 10 meter og med en topdiameter på enten Ø 60, 76 eller 115 mm. Bunddiameteren kan spænde mellem Ø114-180 mm. Vi kan også specialfremstille elementer, såsom koniske eller cylindriske stykker. Det muliggør mange muligheder for belysningsarmaturer og arme.

Eftergivelighed i en belysningsmast

En stor fordel ved aluminiumsmaster er, at de som standard altid er eftergivelige. Dermed er masten også med til at spille en aktiv rolle i kampen mod bedre trafiksikkerhed – og kan i sidste ende være med til at redde menneskeliv. Søger du en eftergivelig mast med belysningsmuligheder, er aluminiumsmaster fra DAV NORDIC det rette valg.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".