Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Mastearme til standard master - tilbehør der giver mange forskellige muligheder

Mastearme der lever op til standarderne og god kvalitet

Hos DAV NORDIC leverer vi mange forskellige mastearme, der kan tilpasses lige præcis dit behov. Alle vores mastearme er fremstillet i varmforzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461 og er CE-mærkede med kalkulationer for belastning i henhold til DS/EN 40-3-3 sammen med masten.

Mange muligheder for den løsning der passer til dit behov

Alle mastearme kan lakeres i en valgfri RAL-farve, og kan leveres med vores toplak som er både anti-sticker og anti-graffiti. Dette sikrer lang levetid og lav vedligehold.

Vores mastearme udvælges ud fra nogle standardmuligheder, men der er selvfølgelig også mulighed for at få dem skræddersyet specifikt til formålet.

Som standard passer de til master med en topdiameter på enten Ø60 eller Ø76. De kan både monteres indvendigt eller udvendigt alt efter behov og formål.

Vi kan levere mastearme der har et udlæg på 0,1-2,0 meter. Altså kan armaturet befinde sig mellem 0,1 m og 2,0 m fra masten. Derudover har vi blandt andet en mastearms-løsning der går lige ud fra masten og en der går i en blød bue og har et skarpt knæk lige inden armaturet.

Lige meget hvilken mastearm du søger, står vi klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper med alt fra uforpligtende tilbud, henvendelser og spørgsmål og ønsker om rådgivning. 

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".