Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt broautoværn med indbygget ekstra sikkerhed

DAV NORDIC lancerer igen en stor nyhed inden for broautoværn til det danske marked. Broautoværnet ”DAV H4b/W2” med øget sikkerhed indbygget er klar til det danske marked og opfylder alle nye EU krav, er crash testet og bliver CE certificeret.

Det nye broautoværn DAV H4b/W2 erstatter sammen med det for nyligt lancerede broautoværn DAV H2/W2 det tidligere meget anvendte S100 broautoværn. DAV H4b/W2 er crash testet med en 900 kg personbil og 38 tons lastbil og viser meget fine resultater både mht. blødhedsværdi og styrke. Broautoværnet er velegnet til konstruktioner, hvor der er øget krav til sikkerheden. Det kan være på broer over jernbanelegemer eller broer, hvor et gennembrud af broautoværnet ved påkørsel vil være særlig kritisk for miljøet, føreren eller for andre trafikanter.

Højde og styrke giver et optimalt broautoværn

DAV H4b/W2 er 170 mm højere end DAV H2/W2. Det betyder, at sikkerheden er øget. Den ekstra højde sikrer, at der ikke sker ”fall over” ved påkørsel af store lastbiler med et højt tyngdepunkt. Det giver med styrkeklassen H4b en superstærk løsning. Arbejdsbredden W2 er den samme optimale som ved DAV H2/W2. Scepterafstanden på 1,5 meter gør, at broautoværnet kan anvendes på eksisterende brokonstruktioner og ankerarrangementer til broautoværn S100, som blot skal forsynes med et ankerarrangement midt imellem de eksisterende for det ekstra septer.

Lang levetid

DAV H4b/W2 er konstrueret, så der ikke forekommer ”blinde” lommer eller vandrette flader, hvor der kan opsamles vand eller snavs. Det er med til at øge broautoværnets levetid. Alle fastgørelser er udført på lodrette flader, og boltehoveder er afrundede, således at der er minimal risiko for at udragende dele kan påføre skade ved påkørsel. De afrundede boltehoveder giver ligeledes et enklere og renere udtryk.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".