Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nye CE-mærkede brorækværk fra DAV NORDIC

DAV NORDIC kan med to nye brorækværk, H2W1 og H2W3 nu som de eneste i Danmark tilbyde en rækværksserie i H2 i 3 arbejdsbredder. Det betyder, at broer kan monteres med rækværk, der ser fuldstændig ens ud men med mulighed for at kombinere de forskellige arbejdsbredder og egenskaber.

Det giver klare fordele.

Besparelser for kunderne

Med i alt ​3 arbejdsbredder i H2 klassen kan DAV NORDIC nu tilbyde 100% målrettede brorækværk til projekterne, og det giver besparelser for kunderne. ”Det har længe været vores ønske, at kunne tilbyde en CE-mærket løsning med flere arbejdsbredder inden for brorækværk” udtaler adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen fra DAV NORDICog fortsætter ”Vi har arbejdet med de nye løsninger i et år, og det er en stor tilfredsstillelse at være i mål nu. Det giver nye muligheder for kunderne og for os.”

Større og mindre udbøjning

Med de to nye løsninger H2W1 og H2W3 kan der henholdsvis leveres brorækværk med minimal udbøjning og brorækværk med en større udbøjning end den oprindelige løsning, H2W2. H2W1 kan anvendes til broer med f.eks. støjskærme, hvor der ikke er plads til stor udbøjning, og H2W3 giver med en arbejdsbredde på 1 meter mulighed for en mere fleksibel og billigere løsning. Samtidig oplever føreren af bilen en blødere påkørsel pga. den større arbejdsbredde ved H2W3.

DAV NORDIC 90 år og specialist

DAV NORDIC fyldte i 2018 , 90 år og er specialist i sikkerhed på vejene. Tilbage i 1951 fik virksomheden internationalt gennembrud med opfindelsen af autoværn, som benyttes i hele verden i dag. Det gav en eksplosiv vækst og satte DAV NORDIC på verdenskortet inden for trafiksikkerhed. I dag er virksomheden en handelsvirksomhed, der med mange års erfaring, forhandler og monterer alle de anerkendte sikkerhedsprodukter til vejene.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".