Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Haldor Topsøe får dobbelt bygningsbeskyttelse fra DAV NORDIC

Haldor Topsøe er verdensleder

Haldor Topsøe er verdensleder inden for katalysatorer og services til raffinaderier og den kemiske industri. På baggrund af flere årtiers forskning og udvikling er Haldor Topsøe verdens førende inden for energieffektive teknologier til produktion af transportbrændstoffer samt ammoniak, methanol og brint, som betragtes som fremtidens vigtigste brændstoffer og kemikalier.

I 1958 købte Haldor Topsøe Linderupgaard, i Frederikssund, hvor katalysatorproduktionen foregår, og det er her DAV NORDIC har leveret bygningsbeskyttelse til.

DAV NORDIC leverer igen til Haldor Topsøe​

DAV NORDIC har flere gange leveret autoværn og bygningsbeskyttelse til Haldor Topsøe, og denne gang skal bygningsbeskyttelsen afskærme en helt ny hal, der anvendes til opbevaring af kemikalier. Hallen er placeret inde i en eksisterende hal og er indrettet med ekstra sikkerhed og temperaturstyring. Leverancen omfatter 115 meter bygningsværn, som er blevet monteret med dobbelt B-Profil, så det giver maksimal beskyttelse. Haldor Topsøe arbejder i 3-holdsskift, og derfor er der meget trafik fra bl.a. gaffeltrucks.

Dobbelt bygningsbeskyttelse monteret langs væggen

​Dobbelt bygningsbeskyttelse monteret langs væggen og indgangen

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".