Stor trafikmodulordre

Haderslev Kommune har købt 19 trafikmoduler fra DAV NORDIC, som er vores største trafikmodul ordre til dato. De 19 trafikmoduler er indkøbt på grund af deres store fleksibilitet, da de nemt kan monteres og flyttes.

  • Ydelse: 19 trafikmoduler
  • Bygherre: Haderslev Kommune
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Projektleder

Christian Petersen

Projektleder
+45 54 34 33 18

DAV NORDIC leverer 19 trafikmoduler til Haderslev Kommune

Haderslev Kommune har købt 19 trafikmoduler fra DAV NORDIC som, i 2023, er vores største trafikmodul ordre til dato. De 19 trafikmoduler er indkøbt på grund af deres store fleksibilitet, da de nemt kan monteres og flyttes.

Stort cykelløb i Haderslev

Trafikmodulerne skulle anvendes i forbindelse med det store cykelløb Tour of Scandinavia, hvor den afsluttende etape endte i Haderslev som blev afholdt her d. 23.-27. august 2023.​

Tour of Scandinavia er et fem etapes cykelløb for kvindelige cykelryttere, som kører på World Tour niveau, altså det højeste niveau muligt. Løbet gik i 2023 gennem Norge, Sverige og Danmark med de to afsluttende etaper i Danmark. Den danske rytter Cecilie Uttrup Ludwig vandt etapen i Haderslev og blev nummer to i løbet.

Det var i 2023 andet år løbet kom til Haderslev og forventningen var, at det kommer tilbage i de kommende år. Derfor var det vigtigt for Haderslev Kommune at de fandt en løsning der fungerede som en stationær installation det meste af året men som samtidig kan fjernes når pladsen skal bruges til cykelløb. Derfor faldt valget på trafikmoduler fra DAV NORDIC, da vores moduler kan begge dele.

Mindre trafikale gener og højere arbejdssikkerhed​

Det der gør vores trafikmoduler særlige er deres monteringssystem. De bliver monteret på to tidligere monteret klodser som falder i hak på undersiden af modulet. Det betyder, at det går relativt hurtigt både at montere og afmontere modulerne. Det betyder, at arbejdstiden forkortes og der derfor er færre gener for trafikanterne i det pågældende område. Derudover øger det også sikkerhed for de montører der arbejder på vejen, da den tid hvor de er særligt udsatte bliver forkortet.

​Fleksibel løsning med mange muligheder​

Trafikmoduler bliver oftest udstyret med et vejskilt der eksempelvis viser vejen rundt om modulet, men der er faktisk andre muligheder. Vores trafikmoduler kan blandt andet også udstyres med el-ladestandere eller andre muligheder. De er oplagte til el-ladestandere der står i det åbne, da det minimerer risikoen for at el-ladestanderen bliver ramt af biler eller lignende. 

Hvis du vil læse mere om trafikmoduler, helleanlæg eller chikaner? Så klik her.

Galleri fra projektet

Relaterede cases